Sunnuntai, 22.1.2017
Visa

Rahanarvoiset edut kestotilaajalle!

Pitkän päälle edullisin tilausmuoto on kestotilaus. Siinä lehden tuleminen keskeytyksettä on taattu. Lisäksi kestotilaaja saa käyttöönsä Etukortin, jolla saa monipuolisia etuja pitkin vuotta erilaisista tuotteista, palveluista ja tapahtumista.

Kestotilaajan edut selviävät Karjalaisen ilmoittelusta. 

Kakkoslehti lomaosoitteeseesi -50 % määräaikaisesta tilaushinnasta (etu on henkilökohtainen, max 4 kk).

Ei huolta tilauksen uusimisesta, se jatkuu kunnes itse toisin päätät.

Rivi-, onnittelu-, merkkipäiväkiitos ja -kutsu, en juhli sekä hääkuva -ilmoitus -50 % alennus (1 ilmoitus/talous/vuosi).

Maksuton 1 x 100 (44 mm x 100 mm) -kokoinen lasten (alle 15-v.) onnitteluilmoitus. (1 ilmoitusetu/talous/vuosi).

Lehden tulon voi keskeyttää esim. loman ajaksi (väh. 5 vrk), jolloin aika hyvitetään jatkamalla tilausjaksoa vastaavasti. Mikäli Digi-Karjalaisen lukuoikeus halutaan säilyttää, ei tilausaikaa hyvitetä.

Olet automaattisesti mukana kaikissa Karjalaisen tilaaja-arvonnoissa.

Karjalaisen tilauksen voit maksaa kätevästi E-laskulla. Lisätietoja verkkopankistasi

Kestotilauksen säännöt:

Kestotilaus on voimassa niin kauan kuin tilaaja haluaa. Kestotilaus laskutetaan kunkin laskutusjakson alussa. Tilaushinnasto on päivittäin Karjalaisessa. Jos kestotilaus peruuntuu laskutusjakson alkamisen jälkeen, veloitamme asiakkaan saamat lehdet määräaikaistilaushinnaston mukaan. Tilaaja voi milloin tahansa muuttaa kestotilauksen maksuväliä ilmoittamalla siitä hyvissä ajoin ennen uuden laskutusjakson alkua.

Näin saat Karjalaisen etukortin!

Karjalaisen Etukortin voit tilata maksutta nyt myös omaan matkapuhelimeesi. Näin Etukortti kulkee kätevästi mukana kännykässä eikä sotkeudu lompakossa muihin kortteihin.

Toimi näin:

1. Tilaa kortti lähettämällä tekstiviesti ETUKORTTI numeroon 13530. Saat paluuviestinä linkin Etukorttiin

2. Avaa linkki ja tallenna se puhelimesi internetselaimen kirjanmerkkeihin

3. Voit myös säilyttää saamasi viestin ja avata Etukortin viestissä olevasta linkistä. Linkki toimii vain siinä puhelimessa, johon se on tilattu

HUOM! Kortin käyttö edellyttää, että puhelimessasi on toiminnassa oleva internetyhteys. Operaattorisi veloittaa Etukortin käytöstä sopimuksenne mukaisen datasiirtomaksun. Etukortin tilaamista varten puhelinnumerosi täytyy olla tallennettuna Karjalaisen tilaustiedoissasi. Yhteen tilaukseen voit liittää kolme samaan talouteen kuuluvan perheenjäsenen puhelinnumeroa. Voit tarkistaa ja päivittää puhelinnumerosi Karjalaisen tilaajan itsepalvelusivujen kautta [täältä].