Perjantai, 20.1.2017
Sebastian

Valta vaihtuu Washingtonissa tänään

Ulkomaat
Yhdysvaltain seuraava presidentti Donald Trump vannoo tänään virkavalansa. Virkaanastujaisseremoniat pääkaupunki Washingtonissa alkavat paikallista aikaa puoliltapäivin. Tilaisuus järjestetään Capitol-kukkulalla kongressin edessä.

Gambiassa aloitetaan neuvottelut vallanvaihdoksesta

Ulkomaat
Gambiassa olevat afrikkalaisjoukot keskeyttävät sotilasoperaation ja maan poliittisen kriisin ratkaisemiseksi aloitetaan neuvottelut, sanoo Länsi-Afrikan valtioiden talousyhteisö ECOWASin johtaja Marcel Alain de Souza.

Panthers-valmentaja ei lupaa Barkovin paluuta

Urheilu
NHL-jääkiekkoliigan Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov ei välttämättä pelaa enää tällä kaudella. Seuraa väliaikaisesti päävalmentava Tom Rowe ei torstaina pystynyt lupaamaan, että Barkov nähdään vielä kaukalossa tällä kaudella.

Kansallisin symbolein identiteettiä nostattamassa

Muut TILAAJILLE 
Urheilun merkitys suomalaisen kansallisvaltion rakentamisessa oli erittäin keskeinen. Vaikka urheilu ei Suomessa ollut radikaali liike, sen nousu ajoittui samaan aikaan kuin teollistuminen ja itsenäistymiskamppailu.

TPS ohitti KalPan ja nousi Liigan kakkospaikalle

Urheilu
Turun Palloseura nousi KalPan ohi kakkospaikalle jääkiekon Liigassa. TPS aloitti torstain kotiottelussaan maalinteon jo ottelun ensimmäisellä minuutilla, eikä KooKoo pystynyt vastaamaan turkulaisten tehoihin.

"Suomen otettava mallia Ikeasta ja XXL-ketjusta"

Talous
Markkinoinnin konkari Anne Korkiakoski pitää markkinoinnin puutetta merkittävänä esteenä Suomen talouskasvulle. Kyse ei hänen mielestään ole siitä, etteikö Suomessa olisi tuotteita, joilla olisi potentiaalia menestyä maailmalla. Markkinoinnilla voi Korkiakosken mukaan…