Back

Viivi Tikanmäki

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
20.07.2012 02:17

Batman-tähtiä odotellessa

Share
Batman kuuntelee, kun ohjaaja Christopher Nolania ja tämän vaimoa Emma Thomasia haastatellaan. Batman kuuntelee, kun ohjaaja Christopher Nolania ja tämän vaimoa Emma Thomasia haastatellaan. Kuvaaja: Viivi Tikanmäki

Leicester Squaren ympärillä oli jo jonkin verran porukkaa, kun saavuin sinne keskiviikkoaamuna kymmenen aikoihin. Keskellä aukiota törrötti jättimäinen Batman-naamio. Kyllä, olin tullut oikeaan paikkaan. Aidan vieressä jonottavat ohjeistivat minua menemään toiselle puolelle aukiota. Siellä sain käteeni punaisen leiman sen merkiksi, että olin tullut paikalle tarpeeksi ajoissa ja pääsisin aidoilla rajatun alueen sisäpuolelle. Sitten minut ohjattiin jonoon. Odottamaan.

Aluksi järjestelmää oli vaikea hahmottaa. Jonoja oli useita niin kuin myös sisäänkäyntejä alueelle. Pääsisäänkäynnin vieressä oli kuulemma ihmisiä, jotka olivat jonottaneet maanantaista asti. Jonossa kiersi huolestunutta keskustelua siitä, pääsisimmekö hyville paikoille tai sisälle ylipäätänsä. Entä jos joutuisi jättimäisen Batman-naamion taakse?

Kun jono alkoi liikkua, huoli hälveni ja jännitys kasvoi. Saimme astella sisään lepakkofiguurin alta, mutta punaisella matolla kävelemistä tuli välttää. Meidät ohjattiin kuin porsaat karsinoihin. Hakeuduin karsinassani parhaalle mahdolliselle paikalle. Minun ja tähtien alueen välissä oli muutama fani, mutta olin aivan lavan vieressä.

Seitsemän tuntia kului seisoskellessa ja ympäristöä tarkkaillessa. Lavan punainen matto vaihdettiin mustaan, juontajat kokeilivat mikrofonejaan ja satunnaiset työntekijät kuvasivat aivan edessäni seisovia faneja, jotka olivat pukeutuneet Batmaniksi ja tämän viholliseksi, Baneksi. Nämä kaksi pukeutujaa tuntuivat välillä olevan jopa suurempia tähtiä kuin itse näyttelijät - niin paljon heitä valokuvattiin. Heidän seurueessaan oli mies, joka oli kuulemma tullut paikalle ensimmäisenä - maanantai-iltapäivänä kello kolme.

Ensi-iltashow alkoi ja tähtiä alkoi sadella paikalle yksitellen. Innokkaimmat fanit huusivat kuorossa aina lähimmän tähden nimeä. Ohjaaja Christopher Nolan ja näyttelijät olivat kuitenkin valitettavan kiireisiä juostessaan haastattelusta toiseen, eivätkä kaikki heistä tulleet tervehtimään edes 50 tuntia odottanutta fania. Onneksi osa tuli, kuten Anne Hathaway, joka jäi viimeisenä ja kovassa kiireessä jakamaan nimikirjoituksia mahdollisimman monelle.

Maanantai-iltapäivästä asti odottanut mies vaikutti lopussa hieman pettyneeltä. Mutta oli hän kuitenkin saanut seistä lavan vieressä ja nähdä läheltä kaikki paikalla olleet näyttelijät, ohjaajan ja muita elokuvantekijöitä. Tosin niin sain minäkin, vaikka olin tullut paikalle vasta samana aamuna.

Hae blogeista

Uusimmat kirjoitukset

Tunturipöllöjä mars etsimään

17.11.2014 21:23 Hannu Kauhanen

Tulihan se omakin nakkeli

31.10.2014 16:35 Hannu Kauhanen

Pähkinänakkelit ovat liikkeellä

24.10.2014 11:30 Hannu Kauhanen

Äänestys All Stars -joukkueeseen käynnissä

24.10.2014 08:25 Jarmo Sieviläinen

Kuukauden luetuimmat

Tulihan se omakin nakkeli

31.10.2014 16:35 Hannu Kauhanen

Tunturipöllöjä mars etsimään

17.11.2014 21:23 Hannu Kauhanen

Tämän blogin muut kirjoitukset:

Sivu 1 / 2