Back
Julkaistu: 10.07.2012 22:32  |  Päivitetty: 26.03.2013 12:22

JoMa taipui kotiutuskisassa Pattijoelle

Karjalainen
Topi Kososen Pattijoki haki vierasvoiton Mehtimäeltä pitkän kaavan mukaan. Topi Kososen Pattijoki haki vierasvoiton Mehtimäeltä pitkän kaavan mukaan.

Joensuun Maila kärsi tiistai-iltaisessa kotiottelussaan niukan tappion isännöidessään Superpesiksessä kolmantena olevaa Pattijoen Urheilijoita.

Ottelun loppulukemat kirjattiin pattijokelaisten eduksi 1-2 (2-1, 1-3, 0-0, 2-3).

Kotiutuslyöntikilpailussa PattU iski ensin omalla vuorollaan kolme juoksua. JoMa nousi mukaan voittotaisteluun Tommi Nissisen ja Jaakko Heikkisen lyönneillä kaventaen tilanteen 2-3:n.

Kun Aki Tervo ja Anssi Raitala eivät omissa yrityksissään onnistuneet, matkasivat voiton tuomat kaksi sarjapistettä Pattijoelle.

-  Meille tuli pari pientä virhettä niin sisä- kuin ulkopelissäkin, joiden vuoksi toinen piste jäi nyt saamatta. Kotiutuslyöntikilpailuun kaipaisin lisää pelirohkeutta tuossa tilanteessa, kun ollaan kolmen juoksun takaa-ajoasemassa, tuumi JoMan pelinjohtaja Antti Eteläpää.

-  Kasvamista pitää vielä tapahtua. Ollaan kasvettu alkukaudesta monta senttiä, mutta vielä pitää kasvaa lisää, että tällaiset ottelut kääntyy voitoiksi, kun vastassa on yksi sarjan kärkijoukkueista, jatkoi Eteläpää.

Uusimmat koeajovideot

Lisää urheilumenoja >>