Lauantai, 25.3.2017
Aija, Aava

Pielisen allas sai oman nimikkopuukon

Maakunta TILAAJILLE 
Pohjoiskarjalaiset puukkoharrastajat huomasivat suomalaisen puukkokartan olevan pahasti länteen päin kallellaan. Esimerkiksi Länsi-Suomen suunnalla on lukuisia yleisesti tunnettuja puukkomalleja, mutta Itä-Suomesta sellaiset ovat puuttuneet lähes täysin.

Partalanmäen entinen Siwa avaa K-Markettina

Talous
Lieksan Partalanmäellä oleva Siwa avaa torstaina 23. maaliskuuta K-Markettina. Siwoja ja Valintataloja on muutettu K-Marketeiksi jo yli 350. Torstaina K-Marketteina avataan Lieksan lisäksi 14 entistä Siwaa.

Valjakkoyrittäjä iloinen lumisesta talvesta

Maakunta TILAAJILLE 
- Jos liikevaihto oli tänä vuonna tammikuussa parempi kuin viime vuonna yhteensä, niin siitä voi päätellä kuinka huonoja edelliset talvet ovat olleet, koiravaljakkoretkiä järjestävän Koli Huskyn yrittäjä Pia Vähämursu sanoo.

"Ministeri Kimmo Tiilikainen puhuu vastoin parempaa tietoaan"

Kotimaa TILAAJILLE 
Lieksan metsästäjien kellokkaat ihmettelevät maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen (kesk.) tulkintaa, jonka mukaan riistanhoitoyhdistysten tehtävänä on huolehtia suurriistan virka-aputehtävistä (SRVA) alueellaan (Karjalainen 16.3.).

Lieksa teki 2,1 miljoonan euron tuloksen

Maakunta TILAAJILLE 
Lieksan kaupunki teki vuonna 2016 odotetun, 2,1 miljoonaa euroa ylijäämäisen tuloksen. Toiminnan toteumaa voidaan hallintojohtaja Johanna Tähkiön mukaan pitää olosuhteet huomioiden hyvänä, sillä tulosta rasittaa viime vuodelle kirjattu 1,4 miljoonan…