Keskiviikko, 22.2.2017
Tuuli, Tuulia, Hilda

Rääkkylän tekninen toimi järjestellään uusiksi

Maakunta
Vastuu teknisestä toimesta on Rääkkylässä siirtymässä kunnanhallitukselle ja ympäristölautakunnalle on jäämässä vain rakennustarkastukset ja viranomaistehtävät. Samalla luovutaan kunnaninsinööristä, joka siirrettäneen perustettavaan rakennustarkastajan virkaan.

Aloite: Arvinsalmeen nykyistä suurempi lossi

Maakunta
Rääkkylän kunnanhallitus käsittelee maanantaina aloitetta Arvinsalmen lossin kantavuuden suurentamisesta. Asiaa koskevan aloitteen on tehnyt Saimaan saariston kehittämisyhdistys ry., joka on Oravisalon ja Varpasalon yhteinen kyläyhdistys.

Hiljainen Kantele ehdolla Suomen juhlatuotteeksi

Kotimaa
Rääkkyläläisen Karelia Cottages -perheyrityksen ohjelmapalvelu Silence with Kantele - Hiljainen Kantele on ehdolla satavuotiasta Suomea edustavaksi esimerkillisen hyväksi palvelutuotteeksi. Parhaat tuotteet ja palvelut valitaan yleisöäänestyksessä 15. hemlikuuta. Sata ensimmäistä sata…

Saimaalla alkaa olla valmista kuuttien syntyä

Maakunta TILAAJILLE 
Saimaan norppa-alueille kolataan ennen norpan lisääntymiskautta jopa kaksi ja puolisataa pesäkinosta. Niistä jokaiseen ei norppa tietään löydä tai ei tarvitse tekokinosta. Osaa kinoksista aikuiset norpat voivat käyttää myös lepopesänä.

Rääkkylässä yli 55-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi kuntosalille

Maakunta
Itsenäinen kunta haluaa turvata asukkaidensa omatoimisuuden. Rääkkylän vapaa-aikalautakunta päätti tarjota tämän vuoden ajan kaikille yli 55-vuotiailleen vapaan oikeuden käyttää kuntosalia. Kunnan ylläpitämä sali toimii Kotitien yrityskiinteistössä, leipomon naapurissa. Samoissa tiloissa…