Sunnuntai, 4.12.2016
Aira, Airi

Mies riehui grillillä Joensuussa

Kotimaa
Siltakadulla sijaitsevan Grilli Punaisen Ruusun miesasiakas oli riehaantunut puolenyön aikaa sunnuntain vastaisena yönä ruoka-annostaan tilatessaan ja rikkonut grillin pleksilaseja.

Ministereiltä surunvalittelut Imatran uhrien omaisille

Kotimaa
Usea ministeri on Twitterissä osoittanut surunvalittelunsa Imatran ampumisessa kuolleiden omaisille. Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja sisäministeri Paula Risikko (kok.) sanovat olevansa surullisia ja järkyttyneitä yöllisistä tapahtumista. Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.)…

Imatralaiset järkyttyneitä kolmen naisen ampumisesta

Kotimaa
Imatralaiset ovat järkyttyneitä öisen ampumisen seurauksena. Keskustassa ravintola Vuoksenvahdin sisäänkäynnin edessä on verijälkiä lumessa, ja ravintolan edustalle oli puoleenpäivään mennessä tuotu kymmeniä kynttilöitä. Ravintola on avattu tragediasta huolimatta normaalisti.

Turvapaikanhakijat osoittivat mieltään Helsingissä ja Lahdessa

Kotimaa
Turvapaikkaa hakeneet irakilaiset ja heidän tukijansa osoittivat tänään mieltään Suomen turvapaikkapolitiikkaa vastaan Helsingissä. Mielenosoittajat vaativat muun muassa, että Maahanmuuttovirasto (Migri) lopettaa palautukset Irakiin turvallisiksi katsomilleen alueille esimerkiksi vainottujen ihmisten tapauksessa.