Tiistai, 31.5.2016
Helka, Helga
Kotimaa

Zombie-kauhuelokuvaan etsitään näyttelijöitä - zombeiksi sähköpostilla

  • Karjalainen

70-luvun tyyliseen zombie-aiheiseen kauhuelokuvaan etsitään näyttelijöitä. Elokuvan casting-tilaisuus järjestetään keskiviikkona 30. toukokuuta kello 10–18 Joensuun tiedepuistolla (Länsikatu 15). Tilaisuudessa hakijat näyttelevät yhden elokuvan kohtauksista.
Tilaisuudessa etsitään päärooleihin kahta 20–26-vuotiasta miestä sekä kahta 20–26-vuotiasta naista. Roolihahmot ovat 70-luvun hippityylinen ja luonnonläheinen mies, 70-luvun hippityylinen, lunnollinen ja hieman ujo nainen, junttimainen jurottajamies sekä turhamainen nainen.

Sivurooleihin etsitään kolmea 18–24-vuotiasta miestä, jotka avaavat elokuvan alussa Helvetin portit. Lisäksi elokuvaan etsitään paljon zombien näyttelijöitä, joiden iällä ei ole väliä. Zombeiksi hakevien ei tarvitse tulla casting-tilaisuuteen, vaan he voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Elokuva on Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun viestinnänopiskelijoiden Tommi Sirviön ja Saku Paavilaisen opinnäytetyö. Valmistuessaan elokuvaa on tarkoitus esittää Cinemare-kauhuelokuvafestivaaleilla sekä mahdollisissa muissa vastaavissa tapahtumissa. Mahdollisten festivaaliesityksien jälkeen elokuva laitetaan internetlevitykseen.
Koska elokuva on opiskelijatuotanto, näyttelijöille ei makseta palkkaa. Ruoka ja matkat ovat kuitenkin ilmaiset.
Elokuvaa kuvataan heinä- ja elokuussa 2012. Kuvauspaikkoja etsitään Joensuun lähialueilta.