Sunnuntai, 22.1.2017
Visa
Ystävän kammari on paikka, jossa ei kiistellä uskonnosta

Ystävän kammari on paikka, jossa ei kiistellä uskonnosta

Maakunta 22.1. 5:47  TILAAJILLE

Rovasti Teuvo Mononen kertoi vuosia sitten eräässä saarnassaan, että hän näki näyn. Näyn mukaan hänen seurakuntaansa tarvitaan paikka, jossa ollaan läsnä, kuunnellaan ihmistä ja jossa voi juoda vaikkapa kupillisen kahvia.

Munkit maistuivat Lykynlammen hiihtomajalla

Maakunta TILAAJILLE 
Talven vilkkainta munkinpaistopäivää povailtiin lauantaiaamupäivänä Lykynlammen kahviossa, jossa valmistauduttiin vastaanottamaan ulkoilureiteiltä nälkäisinä saapuvat ulkoilijat.

Autoilija puhalsi 1,36 promillea Ilomantsin kylänraitilla

Maakunta
Henkilöautolla liikkunut kuljettaja kärähti rattijuopumuksesta perjantai-iltana Ilomantsin keskustassa. 1,36 promillea puhaltanut kuljettaja autoili Kauppatiellä kello 22.30 aikaan. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta, sillä hänen kuljettamansa auto oli poistettu liikennekäytöstä.

Kuorma-auto törmäsi hirveen Lieksassa

Maakunta
Kuorma-auto törmäsi hirveen perjantai-iltana kello 21.30 aikoihin Lieksassa. Kolari tapahtui Viekijärvellä noin 700 metriä ennen Sulkaisen risteystä. Törmäys ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Hirvi jatkoi matkaansa juosten metsään, mutta se löydettiin myöhemmin…

Mikä on Timo Lavikaisen hahmo Putouksessa? - tänään se selviää

Maakunta
Television suosittu Putous-ohjelma käynnistyy MTV-kanavalla lauantaina kello 19.30. Yksi Putouksen näyttelijöistä on joensuulaislähtöinen Timo Lavikainen, 42. Elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt Lavikainen on todella innostunut uudesta aluevaltauksestaan. – Varmaan jotakin on…