Tiistai, 24.5.2016
Tuukka, Touko
Maakunta

Idols-Arttu on yhä sama Arttu

  • Karjalainen
  • Maija Yrjölä
Kontiolahden kylällä paikallinen julkkis saa kulkea rauhassa, mitä nyt pikkutytöt saattavat kaupassa vähän supatella. Kontiolahden kylällä paikallinen julkkis saa kulkea rauhassa, mitä nyt pikkutytöt saattavat kaupassa vähän supatella.

Kontiolahtelainen Arttu Kettunen putosi toissa sunnuntaina Idols-kilpailusta, sijoittuen koko kisan viidenneksi. Silloin sammui taas yksi pohjoiskarjalainen tähdenlento – ainakin toistaiseksi.

–·Tuloksen kuultuani tuli tietysti itku silmään, mutta sitten tuli hyvä fiilis, että tässähän pääsee kotia. Etukäteen kuvittelin, että murtuisin aivan täysin, Kettunen kuvailee.

Ensimmäisen kerran Arttu Kettunen lauloi muiden kuullen bussissa matkalla abiristeilylle. Kaverit sanoivat, että tuolla äänellä kannattaisi esiintyäkin jossain, ja pian Kettunen uskaltautui Iskelmäartisti-kilpailuun.

Seuraavaksi hän koetti onneaan X-Factorissa, ja kun Idolsin koelaulut viimein järjestettiin Joensuussa, Kettunen ei voinut jättää tilaisuutta käyttämättä.

Idols-kilpailu antoi Kettuselle esiintymisvarmuutta, mutta ihmisenä Kettunen ei koe muuttuneensa. Kontiolahden kylällä paikallinen julkkis saa kulkea rauhassa, mitä nyt pikkutytöt saattavat kaupassa vähän supatella.

Lue Arttu Kettusen koko haastattelu keskiviikon Karjalaisesta.