Tiistai, 31.5.2016
Helka, Helga
Maakunta

Karjalan Heili: Wihonen vaihtaa perussuomalaisiin

  • Karjalainen
Jussi Wihonen (vas.) ei jatka enää samassa leirissä Anssi Törmälän ja muiden kokoomuslaisten kanssa. Uusi puolue on perussuomalaiset. Jussi Wihonen (vas.) ei jatka enää samassa leirissä Anssi Törmälän ja muiden kokoomuslaisten kanssa. Uusi puolue on perussuomalaiset.

Kokoomusta Joensuun kaupunginvaltuustossa edustanut liikemies Jussi Wihonen vaihtaa perussuomalaisten valtuustoryhmään, kertoo lauantaina ilmestynyt Karjalan Heili.

Wihonen kertoi jo eilen, että hän aikoo jättää kokoomuksen. Heilissä Wihonen perustelee siirtymistään raitistumisellaan, elämänmuutoksellaan ja perussuomalaisten kansanedustaja Osmo Kokolla ja puheenjohtaja Timo Soinilla.

– Missään nimessä minusta ei saa irti mitään kielteistä lausuntoa kokoomuksesta. En vain ole sama ihminen kuin silloin, kun menin mukaan politiikkaan.

– Kun seuraa maailman menoa, niin ainoa, joka puhuu kuten minä ajattelen, on Soini. Viime eduskuntavaaleissa olin Osmo Kokon takana. Yhteys löytyy siitä, että hänen tukimiehensä oli sen saman juoppokodin pitäjä, jossa minun raitustumiseni alkoi, Wihonen kertoo.

Lähde: Karjalan Heilin näköislehti