play

Kesäksi Karjalaiseen?

Hae meille toimittajaksi, graafikoksi tai radiojuontajaksi!

Karjalainen

Sanomalehti Karjalainen hakee Joensuuhun

Kesäjournalisteja

Kiinnostaako journalistin työ? Hae nyt Karjalaiseen! Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kirjoittavan toimittajan tehtävät. Lisäksi etsimme joukkoomme kesäksi verkkotoimittajia, taittotaitoisia toimittajia ja radion kesäjuontajaa.

Tässä työssä pääset ideoimaan juttuja itse ja yhdessä muiden kanssa, kirjoittamaan, tekemään radiohaastatteluita, miettimään toteutuksia sosiaaliseen mediaan ja välillä valokuvaamaankin. Meillä voit kokeilla myös radiohaastatteluiden tekoa ja vaikkapa suoran lähetyksen juontamista verkkosivuillamme.

Verkkotoimitukseen valittavien työhön kuuluu lisäksi esimerkiksi verkkojuttujen editointia, verkon etusivun taittoa, radiouutisten toimittamista ja sosiaalisen median julkaisujen tekemistä.

Radion kesäjuontajaksi etsimme innostuvaa ja heittäytyvää äänenkäyttäjää. Radiostudio sijaitsee Karjalaisen toimituksen yhteydessä Joensuussa.

Työaikasi on joustava, ja voit työskennellä satunnaisesti myös etänä. Työ ajoittuu pääsääntöisesti päiväaikaan, mutta se voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde on määräaikainen kesäajan sijaisuus, 31.8.2023 asti.

Ketä etsimme? Toivomme, että sinulla on utelias asenne ja rohkeutta kokeilemiseen. Edellytämme kesäjournalisteiltamme hyvää äidinkielen taitoa sekä hyviä sosiaalisia taitoja niin asiakastilanteissa kuin työyhteisössäkin. Toivomme, että sinulta löytyy myös kiinnostusta radiotyöskentelyyn.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen sekä koulutuksen alalta. Lähikeikoille voit mennä halutessasi talon sähköpyörällä, mutta B-ajokortti ja ajaminen on välttämätöntä tässä tehtävässä, jotta pystyt työskentelemään koko maakunnan alueella.

Kiinnostuitko? Hakuaika kesätyöpaikkoihimme alkaa 6.1.2022. Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.1.2022. Kerrothan hakemuksessasi, mikä tai mitkä haettavissa olevista tehtävistä kiinnostavat sinua. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja sopivat henkilöt palkataan heti niiden löydyttyä. Tehtävä alkaa 1.6.2023.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
  • uutispäällikkö Anna Suoniemi anna.suoniemi@karjalainen.fi, p. 0102308632

  • sisältöpäällikkö Kristiina Viitanen kristiina.viitanen@karjalainen.fi, p. 0102308188

  • radion kesäjuontajan tehtävän osalta suorien lähetysten ja radion vastaava tuottaja Karita Hentunen karita.hentunen@karjalainen.fi, p. 0407652738.

Kesägraafikkoa

Kesägraafikko työskentelee visuaalisessa tiimissä tiiviissä yhteistyössä toimittajien, kuvaajien ja Karjalaisen markkinoinnin kanssa. Graafikko tekee infografiikkaa, omaa mainontaa, taittaa, kuvittaa ja saa kuvansa myös liikkumaan verkossa ja somessa. Työhön kuuluu myös kuvaajan tehtäviä. Työ ajoittuu päiväaikaan. Työsuhde on määräaikainen kesäajan sijaisuus, 31.8.2023 asti. 

Ketä etsimme? Toivomme, että sinulla on utelias asenne ja rohkeutta kokeilemiseen sekä hyvät sosiaaliset taidot niin asiakastilanteissa kuin työyhteisössäkin. Edellytämme osaamista Adoben ohjelmista sekä tuntemusta sosiaalisen median alustoista. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen sekä koulutuksen alalta. B-ajokortti ja ajaminen on välttämätöntä tässä tehtävässä.

Kiinnostuitko? Hakuaika kesätyöpaikkoihimme alkaa 6.1.2022. Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.1.2022. Liitäthän hakemukseesi työnäytteitäsi tai linkin portfolioosi. Voimme olla yhteydessä hakijoihin ja tehdä haastatteluita jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä alkaa 1.6.2023 tai sovitusti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
  • visuaalisen toimituksen esihenkilö Jusa Hämäläinen jusa.hamalainen@karjalainen.fi, puh. 0102308142

Sanomalehti Karjalainen kuuluu PunaMusta Media -konserniin, jonka päätoimipaikkana on Joensuu. Karjalaisen ohella konserni julkaisee kuutta paikallislehteä ja yhtä ilmaisjakelulehteä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 103,0 M€, ja palveluksessamme on tällä hetkellä noin 640 alan ammattilaista. PunaMusta Media Oyj on osa Laakkonen Yhtiöitä.