Tiistai, 27.6.2017 
Elviira, Elvi

Näin saat Karjalaisen etukortin!

Karjalaisen Etukortin voit ladata maksutta nyt myös omaan matkapuhelimeesi. Näin Etukortti kulkee kätevästi mukana puhelimessa eikä sotkeudu lompakossa muihin kortteihin.

Toimi näin:

1. Mene puhelimesi sovelluskauppaan (Google Play Store tai App Store)

2. Etsi sovellus "Karjalainen Etukortti" ja lataa se puhelimeesi.

3. Avaa sovellus (Kysyttäessä salli sovelluksen lähettää ilmoituksia, jos haluat tietää kestotilaajan eduista ensimmäisenä)

4. Kirjaudu sisään tunnuksilla, joita käytät näköislehteä tai verkon tilaajasisältöä lukiessasi. Lisää myös puhelinnumerosi.

HUOM! Kortin käyttö edellyttää, että puhelimessasi on toiminnassa oleva internetyhteys. Operaattorisi veloittaa Etukortin käytöstä sopimuksenne mukaisen datasiirtomaksun. Etukortin käyttö edellyttää, että olet ottanut käyttöösi tunnukset, joilla voit lukea Karjalaisen näköislehteä ja tilaajasisältöä. Ohjeet käyttöönottoon löydät täältä

Rahanarvoiset edut kestotilaajalle!

Pitkän päälle edullisin tilausmuoto on kestotilaus. Siinä lehden tuleminen keskeytyksettä on taattu. Lisäksi kestotilaaja saa käyttöönsä Etukortin, jolla saa monipuolisia etuja pitkin vuotta erilaisista tuotteista, palveluista ja tapahtumista.

Kestotilaajan edut selviävät Karjalaisen ilmoittelusta. 

Kakkoslehti lomaosoitteeseesi -50 % määräaikaisesta tilaushinnasta (etu on henkilökohtainen, max 4 kk).

Ei huolta tilauksen uusimisesta, se jatkuu kunnes itse toisin päätät.

Rivi-, onnittelu-, merkkipäiväkiitos ja -kutsu, en juhli sekä hääkuva -ilmoitus -50 % alennus (1 ilmoitus/talous/vuosi).

Maksuton 1 x 100 (44 mm x 100 mm) -kokoinen lasten (alle 15-v.) onnitteluilmoitus. (1 ilmoitusetu/talous/vuosi).

Lehden tulon voi keskeyttää esim. loman ajaksi (väh. 5 vrk), jolloin aika hyvitetään jatkamalla tilausjaksoa vastaavasti. Mikäli Digi-Karjalaisen lukuoikeus halutaan säilyttää, ei tilausaikaa hyvitetä.

Olet automaattisesti mukana kaikissa Karjalaisen tilaaja-arvonnoissa.

Karjalaisen tilauksen voit maksaa kätevästi E-laskulla. Lisätietoja verkkopankistasi

Kestotilauksen säännöt:

Kestotilaus on voimassa niin kauan kuin tilaaja haluaa. Kestotilaus laskutetaan kunkin laskutusjakson alussa. Tilaushinnasto on päivittäin Karjalaisessa. Jos kestotilaus peruuntuu laskutusjakson alkamisen jälkeen, veloitamme asiakkaan saamat lehdet määräaikaistilaushinnaston mukaan. Tilaaja voi milloin tahansa muuttaa kestotilauksen maksuväliä ilmoittamalla siitä hyvissä ajoin ennen uuden laskutusjakson alkua.