Torstai, 13.8.2020 
Jesse, Okko
Hiihtolajit

Karjalainen näyttää sunnuntaina suorana lähetyksenä Kaisa Mäkäräisen kilpailun Kontiolahdelta - toimi näin, että näet lähetyksen

  • Karjalainen
  • Niko Jouhkimainen
Karjalaisen tilaajat pääsevät seuraamaan Kaisa Mäkäräisen suoritusta suorassa lähetyksessä Kontiolahdelta. Karjalaisen tilaajat pääsevät seuraamaan Kaisa Mäkäräisen suoritusta suorassa lähetyksessä Kontiolahdelta.

Karjalainen näyttää tulevana sunnuntaina verkkosivuillaan suorana lähetyksenä Kontiolahden gp-kilpailujen takaa-ajokilpailut.

Kisapäivä alkaa kello 11 miesten takaa-ajolla. Kello 12 käynnistyy naisten takaa-ajo, jossa ovat mukana muun muassa joensuulainen ampumahiihtotähti Kaisa Mäkäräinen, Enon Kisa-Poikien Mari Eder ja venäläinen maailmanmestari Jekaterina Jurlova-Percht.

Suoran lähetyksen ampumahiihtostadionilta selostaa Karjalaisen toimittaja Jani Leinonen, ja kommentaattorina toimii pitkään maajoukkueessa urheillut entinen ampumahiihtäjä Jarkko Kauppinen

Lähetys on veloituksetta Karjalaisen tilaajien nähtävissä. Lähetys näkyy sunnuntaina menemällä osoitteeseen karjalainen.fi/ampumahiihto ja kirjautumalla sisään omilla verkkotunnuksilla. Mikäli sinulla ei ole vielä verkkotunnuksia, voit luoda ne itsellesi osoitteessa karjalainen.fi/rekisteröidy.

Jos verkkotunnusten tekeminen ei onnistu, Karjalaisen asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 8-16. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät osoitteesta asiakaspalvelu.karjalainen.fi. Maksutta lähetystä pääsee seuraamaan myös kahden viikon koetilauksella, jonka voi ottaa milloin tahansa osoitteesta karjalainen.fi/kokeile.

Muut kuin Karjalaisen tilaajat voivat ostaa katseluoikeuden lähetykseen tekstiviestillä 0,95 euron hintaan. Ohjeet tekstiviestillä maksamiseen löytyvät maksullisesta jutusta ennen kirjautumista tai milloin tahansa osoitteesta karjalainen.fi/mikromaksu.

Tekstiviestillä ostetut tunnukset ovat voimassa vuorokauden, joten ne kannattaa tilata aikaisintaan lauantaina iltapäivällä.

Lisää aiheesta:

Kansainvälinen ampumahiihtokausi käynnistyy Kontiolahdella viikonvaihteessa - vuoden 2015 maailmanmestari haastaa Mäkäräisen ja Ederin

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi