Torstai, 24.9.2020 
Alvar, Auno
Maakunta

Teemme kyselyä: Mistä saa parhaat kasvishampurilaiset Joensuun seudulla?

  • Olli Sorjonen
McDonald´s oli ensimmäinen suurista hampurilaisketjuista, joka toi markkinoille täysin vegaanisen hampurilaisen. McDonald´s oli ensimmäinen suurista hampurilaisketjuista, joka toi markkinoille täysin vegaanisen hampurilaisen.

Kasvis- ja vegaanihampurilaisia saa nykyään lähes kaikista hampurilaispaikoista. Hesburger toi markkinoille vegaanisen hampurilaisen joulukuussa ja Burger King kasvishampurilaisen marraskuussa. McDonald´sista vegaanisen hampurilaisen on saanut jo pidempään. Aiemmista kasvishampurilaisista uudet tuotteet eroavat siinä, että niiden pihvit ovat usein suunniteltu maistumaan ja vastaamaan koostumukseltaan perinteisiä jauhelihapihvejä.

Millä pikaruokapaikalla on parhaat kasvis- tai vegaaniset hampurilaiset Joensuun seudulla? Otatko mieluummin perinteisen kerroshampurilaisen vai kasvislihapihvillä varustetun hampparin?

Teemme Karjalaiseen vertailua pikaruokaketjujen kasvis- ja vegaanihampurilaisista. Aiemmin olemme testanneet Joensuun ravintolahampurilaiset sekä pikaruokahampurilaiset.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi