Tiistai, 27.6.2017 
Elviira, Elvi

Privacy policy / Rekisteriseloste

Suomenkielinen tilaajatietokannan rekisteriseloste englanninkielisen selosteen perässä. 


Karjalainen privacy policy 

If you want to see your personal information in Karjalainen's customer data file, please send a written and signed request to the contact person of customer data file. 

Data controller:
Sanomalehti Karjalainen Oy
Kosti Aaltosen tie 9, 80140 Joensuu
Tel. 010 230 8080

Contact person in matters concerning the privacy policy:
Elli Toivanen
PL 99, 80141 JOENSUU
Tel. 010 230 8097
e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Name of the data file system: 

Kayak subscription system, Karjalainen customer file

Purpose of personal data processing:

As provided in the Finnish Personal Data Act: to maintain customer relationship, to maintain subscriptions, to maintain payments. The personal data may be used for the data controller's marketing purposes for current and former customers and research as provided in the Finnish Personal Data Act. 

File's data content:

Customer name,  address, telephone number, information of subscriptions, payment history in its forms, feedback information, personal identification number in case of credit payments.

Regular information sources:

The data is collected through the data controller's own activities with permission of customer. 

Transfer of data outside the European Union or the European Economic Area:

The data is not transferred outside the European Union.

File protection Policy:

The data in Kayak subscription system, Karjalainen customer file, is only accessible to specified people working for Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj, which owns Sanomalehti Karjalainen Oy and other companies. Those people are in charge of the file as part of their given tasks. The system requires username and password, so access is restricted only to specific persons. All the actions of users are saved to system log. 


Tilaajatietokannan rekisteriseloste

Jos haluatte tarkistaa Karjalaisen tilaustietojärjestelmään tallennettuja tietojanne, lähettäkää tarkastuspyyntö kirjallisena ja allekirjoitettuna alla mainitulle rekisteriasioita hoitavalle yhteyshenkilölle.

Rekisterinpitäjä
Sanomalehti Karjalainen Oy, Y-tunnus 1735956-2
PL 99, 80141 JOENSUU
Käyntiosoite Kosti Aaltosen tie 9, 80140 Joensuu
Puhelin 010 230 8080


Rekisteriasioista vastaava henkilö
Sovellusneuvoja Elli Toivanen
PL 99, 80141 JOENSUU
Puhelin 010 230 8097
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisterin nimi
Kayak-levikkijärjestelmä

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietolain 8 §:n mukaiset edellytykset; asiakassuhteen hoitaminen, tilauksien ylläpito, lehden postittaminen, laskuttaminen, mahdolliset perintätoimenpiteet, asiakassuhteen ylläpitämiseen tarvittava markkinointiviestintä

Henkilötietolain 4. luvun mukainen henkilötietojen käsittely
Suoramarkkinointilähetykset entisille asiakkaille, tutkimustoiminta.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, tiedot tilauksista, laskutuksista, reskontrasta sekä luotonvalvonta, palautetiedot, henkilötunnus luottokaupassa.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaalta hänen suostumuksellaan luottokaupassa henkilötunnus tietosuojalain 13 §:n perusteella.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Kayak-levikkijärjestelmän tietoihin pääsevät ja niitä käyttävät vain ne Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:n tytärlehtien (mm. Sanomalehti Karjalainen Oy) toimihenkilöt, joilla on työnsä puolesta oikeus käyttää Kayak-levikkijärjestelmää ja joilla on järjestelmään tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat. Käyttäjistä muodostuu käyttäjälogi. Yrityksessä on järjestetty kulunvalvonta, joten ulkopuoliset eivät pääse käyttämään levikkijärjestelmää.