play

Kuuntele: Joensuun Kiekko-Poikien päävalmentaja Kari Martikainen avaa JoKP:n tilannetta ja muistelee kultaisen 1990-luvun tapahtumia Aitiopaikalla-podcastissa - jäähallin tulipalo muutti joukkueen alkukautta merkittävästi

Jarmo Sieviläinen

Joensuun Kiekko-Poikien päävalmentaja Kari Martikainen, 53, kävi keskiviikkona Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastin vieraana. Martikaisen kanssa keskustelevat toimittajat Jani Leinonen ja Jarmo Sieviläinen.

Martikaisen kanssa käydään läpi Kiekko-Poikien taivalta jääkiekon Suomen cupissa sekä joukkueen tilannetta Mestis-kauden alla.

Puhetta on myös Joensuun jäähallin tulipalon vaikutuksista. Martikainen kertoo, miten poikkeuksellinen tilanne on vaikuttanut joukkueeseen.

Ohjelmassa muistellaan entisen huippupuolustajan Martikaisen pelivuosien tapahtumia 1990-luvulta. Martikaisen mieleen ovat jääneet pysyvästi esimerkiksi Jokerien runkosarjan päätöspelin tappio Kiekko-Pojille Joensuussa vuonna 1992 ja MM-finaalit Suomen hopeavuodelta 1999.

Valmentajaurallaan Martikainen kertoo tavoittelevansa päävalmentajan pestiä SM-liigasta.

Ohjelman lopussa käsittelyssä ovat perinteiseen tapaan urheilumaailman plussat ja miinukset.

Aitiopaikalla-ohjelma on kuunneltavissa myös Radio Rexissä keskiviikkoisin kello 18. Radio-ohjelmassa urheiluvieraat kertovat perusteluineen omat suosikkibiisinsä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi