play

Näitkö jotain mielenkiintoista tai mahdollista uutisen aihetta? Lähetä kuva tai juttuvinkki!

Karjalainen

Voit lähettää Karjalaiselle juttuvinkkejä tai uutiskuvia ja -videoita.

Kuva voi olla myös muuten vain ajankohtainen, mielenkiintoinen, hieno tai hauska.

Juttuvinkit, kuvat ja videot voi lähettää Whatsappilla numeroon 050 3500 245, sähköpostilla osoitteeseen toimitus@karjalainen.fi tai lomakkeella, johon pääsee tästä linkistä.

Karjalaisessa ja sen sosiaalisen median kanavissa julkaistuista kuvista ja videoista ei lähtökohtaisesti makseta palkkiota. Uutiskuvista voimme tapauskohtaisesti maksaa erikseen sovittavan palkkion. Mikäli haluat kuvasta palkkion, ota yhteyttä toimitukseen ennen kuvan lähettämistä.

Saat lähettää ainoastaan kuvia ja videoita, joihin sinulla on tekijänoikeudet. Lähettämiseen täytyy myös olla kuvissa ja videoissa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden lupa. Julkisella paikalla kuvissa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita, jos kuvaa käytetään uutistarkoituksessa.

Lähettäjä luovuttaa aineiston PunaMusta Media Oyj:lle vapaalla ja ajallisesti rajoittamattomalla käyttö- ja julkaisuoikeudella yhtiön lehtitoimialan nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa. Sanomalehti Karjalainen pidättää edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden sekä oikeuden olla julkaisematta kuvia. Tekijänoikeudet säilyvät kuvan lähettäjällä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi