Torstai, 13.8.2020 
Jesse, Okko
Kaupallinen yhteistyö

Lounas löytyy puhelimesta

  • Kaupallinen yhteistyö: Karjalaisen Lounaspaikka
Tommi Heino (vas.), Minna Karjalainen (kesk.) ja Henna Kinnunen löysivät lounaspaikka.karjalainen.fi -sivustolta mieleisen ja maistuvan lounaan. Tommi Heino (vas.), Minna Karjalainen (kesk.) ja Henna Kinnunen löysivät lounaspaikka.karjalainen.fi -sivustolta mieleisen ja maistuvan lounaan.

Mainos. Hyvän lounaspaikan löytäminen Joensuun seudulla on entistä helpompaa – nyt lounaslistat löytyvät puhelimesta parin painalluksen päästä.

Missä tänään syötäisiin, on kysymys, joka pyörii usein ihmisten mielissä puolen päivän korvilla. Näin kävi myös Minna Karjalaiselle, Tommi Heinolle ja Henna Kinnuselle, jotka päättivät testata Karjalaisen tarjoamaa lounaspaikka.karjalainen.fi -palvelua. Puhelimet esiin, ja tutkimaan lähialueen ruokapaikkoja!

– Oho, eipä tullut mieleen että paikkoja olisi näin monta, avoinna on yllätysmäärä paikkoja, Karjalainen hämmästelee liki 30:tä ruokaravintolaa sivustolla.

– Äkkiseltään tulee jo runsauden pula, mistä valita, Kinnunen hymyilee.

Heino toteaa, että palvelu toimii puhelimella näppärästi.

– Tässä voi yhdeltä sivulta selata, mitä on tarjolla. Ennen kaikkea se, ettei tarvitse klikkailla vaan kaikki näkyy kerralla, on hyvä juttu. Listaa on helppo katsoa puhelimella vaikka kävellessä, hän tuumaa.

Myös Karjalainen korostaa, miten tärkeää on, että ruokalistat löytyvät samalta sivulta.

– Ei tarvitse erikseen käydä nettisivuilla, kun suurimmalla osalla lounaspaikoista näkyy listat täällä. Miinusta tietysti niille, jotka eivät ole lounaslistaa sivuille päivittäneet. Ne paikat tulee skipattua automaattisesti, Kinnunen toteaa.

Nykyisin lounaspaikka etsitään useimmiten nimenomaan puhelimella tai työkoneelta etukäteen. Lounaspaikan valintaan vaikuttavat sijainti, hinta ja ennen kaikkea se, mitä lounasta on milloinkin tarjolla. Tommi Heino käy syömässä lounaan ravintolassa joka arkipäivä. Hänelle merkittävimmät kriteerit ovat sijainti ja päivän ruokalista.

– Meillä on toimistolla useampi henkilö töissä ja menemme yhdessä syömään. Paikka on yleensä työyhteisön kollektiivinen valinta, hän kertoo.

Minna Karjalainen syö yleensä työpaikan ravintolassa, mutta toisinaan hän käy lounaalla muuallakin. Tällöin vaikuttavia tekijöitä valintaan ovat hinta ja ruokatarjonta.

– Myös sijainti ratkaisee, ja onko paikan läheisyydessä parkkipaikkoja, hän lisää.

Lounaspaikka.karjalainen.fi on uusi palvelu kaikille Joensuun seudulla lounastaville ihmisille. Tällä hetkellä palvelusta löytyy jo 30 lounasravintolaa, joista voi merkata suosikkinsa tähdillä listan alkuun. Palvelussa näkyy myös lounasravintolan etäisyys itsestä muutaman kymmenen metrin tarkkuudella.

       

Mainos

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi