Torstai, 13.8.2020 
Jesse, Okko
Kaupallinen yhteistyö

Oikeudenmukainen Suomi kaikille, ei harvoille!

  • Kaupallinen yhteistyö Savo-Karjalan Vasemmisto

Savo-Karjalan Vasemmisto. Suomi on jakautunut niihin joilla menee hyvin ja toisiin, jotka tippuvat kelkasta. Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokkaat ovat sitoutuneet rakentamaan Suomea, joka perustuu välittämiselle ja uskolle ihmiseen. Suomessa oikeus luottaa tulevaisuuteen kuuluu kaikille eikä vain harvoille.

Aito ja laajennettu perustulokokeilu Savo-Karjalaan

Savo-Karjalaan tarvitaan aito ja laajennettu perustulokokeilu, jonka avulla voidaan selvittää perustulon vaikutuksia työikäiseen väestöön. Sipilän hallituksen toteuttama perustulokokeilu 2000 pitkäaikaistyöttömällä ei antanut riittävästi vastauksia, sillä kokeilu jätti työssäkäyvien ihmisten lisäksi ulkopuolelle kaikista nuorimmat ikäryhmät ja opiskelijat.

Vasemmistoliitto luottaa ihmisiin ja yhdessä tekemiseen. - Nyt on viimeinen hetki ryhtyä tositoimiin ilmastonmuutoksen ja Suomen eriarvoistumisen pysäyttämiseksi, toteaa Savo-Karjalan vasemmiston puheenjohtaja Janne Parkkila.

Piirijärjestön puheenjohtaja Janne Parkkila luettelee myös muita tärkeitä tavoitteita kuten oikeuden arvokkaaseen vanhuuteen, laadukkaan koulutuksen ja osaamiseen panostamisen.

Suomi raiteille 

Valtaosa suomalaisista pitää ilmastomuutosta todellisena uhkana ja katsoo, että Suomen pitäisi tehdä enemmän sen torjumiseksi. Janne Parkkilan mielestä myös alueelliset toimenpiteet Savo-Karjalassakin ovat tärkeitä.

Puheenjohtajan mukaan esimerkiksi Suomen rataverkko ja ratapihat tarvitsevat peruskorjausta.

- Seuraavalla hallituskaudella on itäradan parantamisen vuoro. Rataverkkoa tulee parantaa siten, että mahdollistetaan nopeampi 200 km/h kulkunopeus junille. Savon ja Karjalan radat tarvitsevat lisää kaksoisraiteita ja junien ohituspaikkojen määrää on kasvatettava. Nämä parannukset vähentävät junaliikenteen ruuhkia ja niistä aiheutuvia myöhästymisiä. Raideliikenteeseen panostaminen tukee koko Itä-Suomea, se tukee myös työllisyyttä ja on yksi tärkeimmistä ilmastotoimenpiteistä Savo-Karjalassa, Janne Parkkila lisää.

Tutustu Savo-Karjalan vasemmiston eduskuntavaaliohjelmaan ja ehdokkaisiin.

Li Andersson kiertää Pohjois-Karjalassa lauantaina 16.3.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson saapuu Pohjois-Karjalaan rakentamaan oikeudenmukaista ja välittävää Suomea lauantaina 16.3. Tule tapaamaan Litä ja kansanedustajaehdokkaitamme Joensuun Areenan Suurmarkkinoille klo. 12.00 – 13.30, Outokumpuun Servoon klo. 14.30 – 15.30 ja Lieksan Retkiaittaan klo. 18. – 19. Lue lisää tapahtumista täältä

 


Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi