Lauantai, 23.1.2021 
Enni, Enna, Eini
Kaupallinen yhteistyö

Lainaa.com on uuden ajan lainavertailun asiantuntija

  • Kaupallinen yhteistyö: Lainaa.com

Mainos. Rahaa on lainattu varmasti niin kauan, kun sitä on ollut olemassa. Ensin sukulaisilta tai muilta tutuilta ja sitten pankeilta. Nyt finanssimarkkinat ovat jatkuvassa murroksessa ja pankkien asema lainanantajana on muuttunut. Nykyään perinteisetkin pankit keskittyvät suurilta osin asiakkaiden palvelemiseen netin kautta ja alalle on tullut uusia tekijöitä.

Kivijalkapankkien rinnalle on siis tullut uusia toimijoita, jotka keskittyvät vain tiettyihin palveluihin ja sen vuoksi pystyvät tarjoamaan niitä paremmin, kuin pankit. Tiettyyn asiaan erikoistuminen tuo hyötyjä, koska ei tarvitse yrittää tehdä kaikkea. Lainaa.com on juuri tällainen uusi toimija.

Lainaa.com on erikoistunut lainojen, pikavippien, kulutusluottojen ja luottokorttien kilpailuttamiseen. Aikaisemmin piti lainaneuvotteluun varata aika ja ei tullut kuuloonkaan, että ”vieraasta” pankista voisi käydä kysymässä lainaa tai luottokorttia. Lainaneuvotteluun ei myöskään helposti saanut vapaita aikoja ja koko prosessi oli monimutkainen ja vei paljon aikaa. Tähän ongelmaan tarttui Lainaa.com, jonka avulla onnistuu yli 30 eri lainalaitoksen ja pankin kilpailuttaminen. Ei enää aikasyöppöjä tapaamisia tai pankkikonttorista toiseen juoksemista. Lainaa.com tarjoaa nettisivustollaan mahdollisuuden kilpailuttaa lainat nopeasti ja helposti.

Hakemuksen täyttää muutamassa minuutissa ja ensimmäiset lainatarjoukset saat lähes välittömästi. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen saa rahat tililleen jo samana päivänä. Lainaa voi hakea pienestä 100 euron pikalainasta aina 60 000 euron pitkäaikaiseen lainaan saakka. Hae lainaa netissä Lainaa.com sivustolta

Pikavippi saattaa tulla tarpeeseen – lue lisää

Pikavippi on usein pieni summa, joka maksetaan takaisin lyhyen ajan kuluessa. Se juontaa juurensa käytäntöön, jolloin saatettiin myöntää pieni vippi sillä ehdolla, että vipin saaja maksaa sen palkkapäivänä takaisin. Tästä juontaakin juurensa pikavipin englanninkielinen nimi payday loan.

Samalla periaatteella pikavipit toimivat yhä. Eli niissä usein maksuaika on lyhyt. Jotta saa pikavipin, niin tulee olla luottotiedot kunnossa. Juuri sen vuoksi, että luotonantaja haluaa varmistua siitä, että luotonhakijalla on kyky maksaa vippi takaisin. Pikavippi palveleekin monia kuluttajia, koska hakeminen on helppoa ja kännykkä mahdollistaa nopeat lainapäätökset aikaa ja paikkaa katsomatta. Sen vuoksi kätevä pikavippi onkin yhä suosittu lainatuote.

Pikavippejä tarjoaa moni pankki ja lainalaitos. Siitä syystä saattaakin olla kuluttajalle hankalaa valita se paras vaihtoehto. Lainaa.com palvelun avulla tämäkin ongelma ratkeaa kätevästi, koska sitä kautta saa pikavippitarjouksia useasta eri paikasta helposti yhdellä hakemuksella. Enää ei kuluttajan tarvitse myöskään olla huolissaan valtavista koroista, koska uusi pikavippien korkokattoa koskeva asetus astui hiljattain voimaan. Kilpailuta pikavipit Lainaa.comilla.

Luottotiedot

Oman talouden huolellinen hoitaminen on erittäin tärkeää. On hyvä opetella budjetoimaan, jotta välttyy sellaiselta tilanteelta, että rahat ovat loppu ja palkkapäivään on vielä aikaa. Mikäli on budjetoinut käytettävissä olevat rahat järkevästi, niin harvoin ylittää omaa budjettiaan. Helppo tapa pitää menot kurissa on aloittaa kulupäiväkirjan pitäminen. Eli merkitsee ylös kaikki menot, niin on helppoa nähdä, että mihin rahaa todellisuudessa kuluu. Kuten sanottua, niin luottotiedot on syytä pitää kunnossa, koska niitä tarvitsee monessa paikassa.

Luottotietoja usein tarvitsee asuntoa vuokratessa. Varsinkin silloin, kun kyseessä on yksityishenkilö, niin on varsin tavallista, että pyydetään nähtäväksi ote luottotiedoista. Myös asunnon vuokraamisen jälkeen luottotietoja tarvitsee kotivakuutusta hankkiessa. Saattaa olla, että nettiliittymän tai puhelinliittymän hankkimisen yhteydessä niitä myös kysytään. Omat luottotiedot voi tarkistaa kerran vuodessa ilmaiseksi. Bisnode ja Asiakastieto ovat lain mukaan velvoitettuja tarjoamaan tämän ilmaisen palvelun. Mikäli haluaa tarkistaa tietonsa useammin, kuin kerran vuodessa, niin sitten siitä joutuu maksamaan.

On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka luottotietojen menetys harmittaa, niin se ei kuitenkaan ole maailman loppumista tarkoittava asia. Joskus nimittäin saattaa käydä niin, että tarkasta budjetoinnista huolimatta ilmaantuu jotakin sellaista, johon ei ole osannut varautua ja laskua ei pysty ajoissa maksamaan. Sitten kun laskun saa maksettua, niin mahdollinen merkintä ennen pitkää poistuu. Lue lisää luottotiedoista ja maksuhäiriömerkinnästä.    

Lainahakemus

Lainaa.com palvelussa voit muutamassa minuutissa täyttää helpon lainahakemuksen. Mitään erillisiä liitteitä ei tarvitse toimittaa, vaan kaikki tapahtuu pelkästään hakemuksen täyttämisellä ja lähettämisellä. Hakemuksessa kysytään hieman perustietoja, jotka jokainen osaa täyttää. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista ja se ei sido mihinkään. Eli voit hakea lainaa helposti ja nopeasti ja kun saat vastaukset yli 30 eri lainantarjoajalta, niin sitten vasta voit rauhassa päättää, että miltä tarjoajalta haluat lainan nostaa.  

Lainaa voi hakea aina pienemmistä summista alkaen. Esimerkiksi 100 euron pikavipin hakeminen onnistuu helposti kännykällä oikeastaan missä tahansa ja milloin tahansa. Mikäli on tarvetta suuremmalle hankinnalle, niin lainaa on mahdollista saada 60 000 euroon saakka. Eli varmasti jokaisen tarpeille löytyy sopiva laina.

Et myöskään tarvitse erillisiä takaajia tai vakuuksia. Kaikki siis hoituu näppärästi Lainaa.com palvelussa. On hyvä kuitenkin olla realisti lainaa hakiessaan ja lainata sellaisia summia, jotka tietää helposti pystyvänsä maksamaan takaisin. Eli on hyvä suunnitella kuukausilyhennys sellaiseksi, että siitä varmasti selviää muiden laskujen lisäksi. Joskus on tosin mahdollista saada muutama lyhennysvapaa kuukausi, mutta niiden varaan ei kannata laskea mitään, vaan ne ovat enemmänkin lisäetuja ja niitä ei aina ole tarjolla.

Hakemuksessa kysytään myös olemassa olevista veloista. Eli mikäli olet aiemmin ottanut jostakin muualta lainoja, niin ne voi helposti yhdistää. Hakemuksessa on kohta, jossa voi laittaa rastin ruutuun, että haluaa yhdistää tietyt lainat. Mikäli haet lainaa yhdessä toisen hakijan, kuten puolison kanssa, niin hänen tietonsa voi myös helposti täyttää samaan hakemukseen. Yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa haettaessa saa tavallisesti pienemmän koron ja muita etuja, koska silloin luotonantajan riski pienenee, kun lainalla on kaksi maksajaa yhden asemesta.

Lainaa.com on siis se ainoa oikea osoite, olitpa sitten hakemassa matkalainaa, pikavippiä, joustoluottoa, kulutusluottoa tai muuta lainaa. Saat yhdellä kertaa hakemuksesi yli 30 pankin ja lainalaitoksen arvioitavaksi ja voit sitten valita sen sinulle parhaiten sopivan tarjouksen. Lainaa voi saada aina pienestä 100 euron pikavipistä jopa 60 000 euron lainaan. Ensimmäiset tarjoukset saat jopa minuuteissa ja rahat maksetaan tilillesi samana päivänä. Siirry Lainaa.com hakemukseen.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi