Sunnuntai, 17.1.2021 
Toni, Anton, Antto
Kaupallinen yhteistyö

Leipäpussin väri muistetaan, vaikkei nimi palaudukaan mieleen

  • PunaMusta Oy

Mainos. Toimiva pakkaussuunnittelu auttaa erottautumaan kilpailijoista ja vahvistaa yrityksen brändiä.

Porokylän leipomo luottaa pakkaussuunnittelussa, painopalveluissa ja suurkuvaratkaisuissa PunaMustaan, joka on yritysnäkyvyyden ja painoalan ammattilainen.

Nurmeksessa sijaitsevan Porokylän leipomon toimitusjohtaja Erik Kärki kertoo yhden PunaMustan palveluiden eduista olevan, että siellä ymmärretään paikallisten yritysten tarpeita. Molemmat yritykset toimivat valtakunnallisesti, vaikka päätoimipaikat ovat Pohjois-Karjalassa.

”PunaMusta on paikallinen toimija, joten heitä on myös helppo tavata. Asiakasymmärrys on paikallista. He tietävät, millainen leipomomme on ja mitä vahvuuksia kannattaa tuoda esille”, Kärki kertoo.

Kärki toteaa hyvän pakkaussuunnittelun olevan leipomoalan yritykselle tärkeää, sillä se auttaa erottautumaan massasta ja nousemaan esiin muiden toimijoiden joukosta. Palautetta pakkausten toimivuudesta tulee kiertoteitse myös asiakkailta.

”Asiakas voi joskus kertoa, että tietyn värisessä pakkauksessa ollut leipä on hyvää, mutta ei muista tuotteen nimeä. Tämä on merkki siitä, että pakkaus on puhutellut asiakasta”, Kärki toteaa.

Pakkaussuunnittelun lisäksi PunaMusta toteuttaa Porokylän leipomolle suurkuvaratkaisuja, kuten messuosastoja, myymälöiden ständejä sekä myymälä- ja autoteippauksia. PunaMusta tarjoaa heille myös painopalveluita, kuten esitteitä, flyereitä, tuoteluetteloita ja käyntikortteja.

”Olemme tehneet PunaMustan kanssa hyvää yhteistyötä pitkään ja pitkäjänteisesti”, Kärki kertoo kiittäen yritystä samalla joustavasta palvelusta. ”Muutospyyntöihin reagoidaan nopeasti ja saamme hyvää palvelua.”

PunaMusta on valtakunnallisesti palveleva pohjoiskarjalainen toimija, joka tarjoaa yritysnäkyvyyden ja painamisen palveluita. Yrityksen palveluita ovat esimerkiksi graafinen suunnittelu sekä painettuihin että digitaalisiin tuotteisiin, painotuotteet markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin, kuten käyntikortit ja esitteet, brändinhallinnan työkalut sekä laajalevikkisten sanoma- ja aikakauslehtien painaminen. Valikoimassa ovat myös täysin hiilineutraalit painotuotteet, joihin päästään vähentämällä ympäristön kuormittumista tuotannon jokaisessa vaiheessa sekä kompensoimalla jäljelle jäävät vähäiset päästöt. PunaMustalle on myönnetty Avainlippu, joka on merkki tuotteiden ja palveluiden kotimaisuudesta.

 

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi