play

Poliisi etsii vankikarkuria Kuopiossa – vihjeet hätäkeskukseen

Aihekuva.

Aihekuva.

Iida Tiihonen

Vanki jatkaa edelleen karkumatkaansa Kuopiossa, Itä-Suomen poliisista vahvistetaan. Karkuria etsitään nyt Kuopion Julkulan ja Rypysuon suunnalta. Aluksi miestä etsittiin Neulamäestä.

– Toivoisin, että hänet olisi jo löydetty, mutta emme ole herraa löytäneet. Varsin lähellä olemme olleet, mutta kaupunkialue, jossa on paljon ihmisiä, on sekä hyvä että huono asia etsintöjen kannalta. Viimeisimmät havainnot herrasta on tehty Julkulan ja Rypysuon suunnalta, komisario Sami Joutjärvi Itä-Suomen poliisista kertoo.

Itä-Suomen poliisi tiedotti maanantaina iltapäivällä, että poliisi ja Rikosseuraamuslaitos etsivät karannutta vankia Kuopiossa.

– Hän on ollut saatettuna ihan luvallisella reissulla ja vankilan ulkopuolella karannut viranomaisilta.

Joutjärven mukaan mies on liikkunut välillä myös polkupyörällä.

– Jostain hän on valitettavasti anastanut polkupyörän. Toivottavasti hän ei syyllisty vakavampiin rikoksiin.

Havaintoja karkurista on Joutjärven mukaan tullut riittävästi, jotta etsinnässä on päästy eteenpäin. Poliisi pyytää edelleen ilmoittamaan mieheen liittyvät vihjeet ja havainnot suoraan hätäkeskukseen.

Etsitty mies on noin 180-senttinen. Hän on pukeutunut mustiin shortseihin ja mustaan huppariin sekä pipoon ja aurinkolaseihin. Miehen hiukset on ajeltu keskeltä päätä paljaaksi.

– Meidän arviomme mukaan hän ei ole vaarallinen. Tietenkin hän on vankilaan joutunut, joten ihan keskivertokansalaisesta ei ole kyse.

Juttua päivitetty kello 18.45 kauttaaltaan.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi