play

Kuvaaja muistelee elämänsä järkyttävintä työkeikkaa: Järkytys ja itku tulivat vasta paluumatkalla

Konginkankaan onnettomuudesta tulee kuluneeksi 15 vuotta. Valokuvaaja Petteri Kivimäki oli onnettomuuspaikalla kuvaamassa. "Työni on pääsääntöisesti aika leppoisaa, mutta kiireistä. Tämän tyyppisiä ikävän sivujuonteen omaavia keikkoja tulee noin kerran vuodessa, se sivujuonne voi olla esimerkiksi onnettomuus, henkirikos tai joku muu laajaa yleisöä koskettava katastrofi." Kivimäki kertoo. Kivimäki kuvattiin työhuoneellaan.

Konginkankaan onnettomuudesta tulee kuluneeksi 15 vuotta. Valokuvaaja Petteri Kivimäki oli onnettomuuspaikalla kuvaamassa. "Työni on pääsääntöisesti aika leppoisaa, mutta kiireistä. Tämän tyyppisiä ikävän sivujuonteen omaavia keikkoja tulee noin kerran vuodessa, se sivujuonne voi olla esimerkiksi onnettomuus, henkirikos tai joku muu laajaa yleisöä koskettava katastrofi." Kivimäki kertoo. Kivimäki kuvattiin työhuoneellaan. Kuva: Sami Saarenpää

Petteri Kivimäki

19. maaliskuuta vuonna 2004 meni osaltani kuin sumussa ja silti muistan koko päivän tapahtumat täysin kirkkaasti. Se oli tapahtumiltaan ja tunnelmiltaan todella ainutkertainen vuorokausi ja toivottavasti se jää sellaiseksi elämässäni.