play

Presidentti Niinistö työvierailulle Turkkiin – tapaa presidentti Erdoganin perjantaina

Kuva: Adem Altan

STT-Lehtikuva

Presidentti Sauli Niinistö tekee työvierailun Turkkiin 16.–17. maaliskuuta. Presidentin kanslian mukaan Niinistö tapaa perjantaina Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin Istanbulissa.

Matkan aluksi presidentti Niinistö vierailee Kaakkois-Turkin maanjäristysalueella. Presidentin kanslia kertoo, että Niinistön ja Erdoganin keskustelunaiheina ovat maanjäristyksen jälkeisen jälleenrakennuksen lisäksi geopoliittinen tilanne, Suomen ja Turkin kahdenväliset suhteet sekä Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydet.

Presidentti Niinistön seurueessa on mukana myös ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.).

Presidentin kansliasta kerrotaan STT:lle, että aloite vierailuun tuli Turkista. Niinistö ja Erdogan ovat tavanneet edellisen kerran YK:n yleiskokouksen yhteydessä. Kokous pidettiin viime syyskuussa Yhdysvalloissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomen Nato-jäsenyys oli presidentti Niinistöllä yhtenä keskustelunaiheena myös viime viikolla, kun hän tapasi Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin Washingtonissa. Biden kertoi tapaamisen jälkeen Twitterissä, että hän teki selväksi tukensa Suomen ja Ruotsin pikaiselle liittymiselle Natoon.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi