play

Oulussa puukotettu 12-vuotias on päässyt sairaalasta – teosta epäilty äärioikeistotaustainen mies vangittiin

Oulussa kauppakeskus Valkeassa tapahtuneesta 12-vuotiaan lapsen puukotuksesta epäillyn Juhani Sebastian Lämsän vangitsemisoikeudenkäynti käytiin etäyhteyksin Oulun käräjäoikeudessa 17. kesäkuuta.

Oulussa kauppakeskus Valkeassa tapahtuneesta 12-vuotiaan lapsen puukotuksesta epäillyn Juhani Sebastian Lämsän vangitsemisoikeudenkäynti käytiin etäyhteyksin Oulun käräjäoikeudessa 17. kesäkuuta. Kuva: Timo Heikkala

STT-Lehtikuva

Oulussa viime viikolla kauppakeskus Valkeassa puukotuksen uhriksi joutunut 12-vuotias poika on päässyt kotiin sairaalasta. Oulun poliisin tutkinnanjohtaja Markus Kiiskinen kertoo STT:lle, että poika on toipumaan päin.

Oulun käräjäoikeus vangitsi aiemmin tänään 33-vuotiaan äärioikeistotaustaisen miehen kahdesta murhan yrityksestä epäiltynä. Miehen epäillään puukottaneen 12-vuotiasta poikaa ja yrittäneen puukottaa tämän 14-vuotiasta kaveria torstaina kauppakeskuksessa.

Molemmat uhrit ovat ulkomaalaistaustaisia. Poliisi selvittää, oliko epäillyillä rikoksilla rasistinen motiivi. Tutkinnanjohtaja Kiiskisen mukaan epäillyn kuulusteluja on jatkettu viikonlopun aikana, mutta hän ei kommentoi niiden sisältöä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi