play

Poliisi on kuullut Isossa Omenassa kuolleesta naisesta häiriköinti-ilmoituksen tehnyttä miestä

Isossa Omenassa oli kukkia ja kynttilöitä menehtyneen muistoksi.

Isossa Omenassa oli kukkia ja kynttilöitä menehtyneen muistoksi. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

STT-Lehtikuva

Länsi-Uudenmaan poliisi on kuullut miestä, joka teki kauppakeskus Ison Omenan turvahenkilöstölle häiriköinti-ilmoituksen sittemmin kuolleesta naisesta.

Tutkintaa johtava rikoskomisario Jyrki Kallio kertoo STT:lle, että miestä kuullaan vielä uudestaan. Sen takia Kallio ei toistaiseksi kerro julkisuuteen, mitä kuulemisessa on selvinnyt.

–  Kuuleminen on meillä käytännössä vielä kesken. Haluamme kuulla hänet loppuun, ja sitten voimme kertoa, mitä kuulemisessa on tullut ilmi, Kallio sanoo.

Poliisi pyrkii Kallion mukaan järjestämään uuden kuulemisen pian, mahdollisesti vielä tämän viikon aikana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Asiakkaan ilmoitus johti siihen, että kauppakeskuksen turvallisuushenkilöstö alkoi poistaa naista kauppakeskuksesta loppiaisen jälkeisenä lauantaina.

Tästä seurasi voimankäyttötilanne, jonka yhteydessä espoolaisnainen kuoli. Voimankäyttötilanne kesti poliisin mukaan joitain minuutteja. Tilanteesta on useita silminnäkijävideoita, ja videoita on myös poliisin käytössä.

Poliisi epäilee tilanteeseen osallistuneita turvallisuusalan henkilöitä kuolemantuottamuksesta. Kallio on aiemmin kertonut, että poliisilla on neljä epäiltyä, ja joukossa on sekä järjestyksenvalvojia että vartijoita.

Voimankäyttötilanteessa nainen ei Kallion mukaan käyttäytynyt aggressiivisesti turvahenkilöstöä kohtaan. Kallio kertoo esitutkinnassa selvitettävän myös sitä, oliko vartijoilla ja järjestyksenvalvojilla oikeutta poistaa naista kauppakeskuksesta. Hän ei toistaiseksi ota siihen kantaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi