play

Presidentti Ahtisaaren kuolinilmoitus julkaistiin Helsingin Sanomissa ja Kalevassa

Kuolinilmoituksessa Ahtisaaren omaiset esittävät toiveen, että edesmennyttä presidenttiä muistettaisiin lahjoittamalla konfliktinratkaisujärjestö CMI:n Rauhanrahastoon.

Kuolinilmoituksessa Ahtisaaren omaiset esittävät toiveen, että edesmennyttä presidenttiä muistettaisiin lahjoittamalla konfliktinratkaisujärjestö CMI:n Rauhanrahastoon. Kuva: Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Presidentti Martti Ahtisaaren kuolinilmoitus julkaistiin lauantaina Helsingin Sanomissa ja Kalevassa.

–  Ainoa tapa olla ehjä, terve ja onnellinen ihminen on oppia antamaan anteeksi, kuolinilmoituksessa siteerataan eteläafrikkalaisen rauhannobelisti Desmond Tutun sanoja.

Ahtisaaren hautajaiset järjestetään ensi viikon perjantaina Helsingissä. Kuolinilmoituksessa kansalaiset toivotetaan tervetulleiksi seuraamaan surusaattoa perjantaina Tuomiokirkolta Hietaniemeen.

Kuolinilmoituksessa Ahtisaaren omaiset esittävät myös toiveen, että edesmennyttä presidenttiä muistettaisiin lahjoittamalla konfliktinratkaisujärjestö CMI:n Rauhanrahastoon. Ahtisaari perusti järjestön vuonna 2000.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ahtisaari kuoli 16. lokakuuta. Hän oli kuollessaan 86-vuotias.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi