play

Hallitukselle jälleen uusi välikysymys

Keskusta ja Liike Nyt ovat jälleen jättäneet välikysymyksen, nyt talouspolitiikasta. Arkistokuva maaliskuulta, jolloin ne jättivät välikysymyksen hallituksen niiden mukaan alueellisesti syrjivästä politiikasta.

Keskusta ja Liike Nyt ovat jälleen jättäneet välikysymyksen, nyt talouspolitiikasta. Arkistokuva maaliskuulta, jolloin ne jättivät välikysymyksen hallituksen niiden mukaan alueellisesti syrjivästä politiikasta. Kuva: Lehtikuva

STT-Lehtikuva

Keskusta ja Liike Nyt aikovat jättää perjantaina välikysymyksen, kertoi keskustan eduskuntaryhmä kutsussaan medialle. Välikysymyksen aiheena on keskustan eduskuntaryhmän tiedotteen muotoilun mukaan "hallituksen Suomea näivettävä talouspolitiikka".

Keskusta ja Liike Nyt jättävät välikysymyksen eduskunnan keskuskansliaan perjantaiaamuna puoli kymmeneltä.

Tällä viikolla eduskunnassa on keskusteltu kiivaasti koko opposition jättämästä välikysymyksestä, joka käsittelee sairaalaverkostoa.

Maaliskuussa keskusta ja Liike Nyt jättivät välikysymyksen hallituksen niiden mukaan alueellisesti syrjivästä politiikasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Välikysymysten tarkoituksena on mitata joko hallituksen tai ministerin nauttima luottamus.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi