play

Poliisi: Kahta ihmistä ammuttiin ravintolassa Järvenpäässä – Molemmat uhrit toimitettu sairaalahoitoon

Poliisit tekevät teknistä tutkintaa ravintola Rozen kyltin alla Järvenpäässä myöhään lauantai-iltana.

Poliisit tekevät teknistä tutkintaa ravintola Rozen kyltin alla Järvenpäässä myöhään lauantai-iltana. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

STT

Järvenpäässä Uudellamaalla ammuttiin poliisin alustavien tietojen mukaan lauantai-iltana kahta ihmistä ravintolassa. Poliisi sai ilmoituksen ampumisesta lauantaina iltakahdeksan jälkeen.

– Tämänhetkisten tietojen mukaan kahta henkilöä on ammuttu ja he loukkaantuivat tilanteessa. Kumpikin uhreista on toimitettu sairaalahoitoon, Itä-Uudenmaan poliisi kertoi tiedotteessaan illalla.

Poliisin saaman ilmoituksen mukaan ravintolassa Wärtsilänkadulla oli ammuttu useita laukauksia. Paikalle lähti useita poliisipartioita.

Poliisi pyytää mahdollisten silminnäkijöiden havaintoja sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi. Poliisi jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä ja teknistä tutkintaa paikalla.

Tapauksen esitutkinta on alussa, ja poliisi kertoi tiedottavansa asiasta lisää, kun se on tutkinnan kannalta mahdollista.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi