play

Alaikäinen mies vangittiin epäiltynä törkeästä ryöstöstä liittyen Nurmijärven Klaukkalan henkirikokseen

STT-Lehtikuva

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa vangittiin perjantaina alle 18-vuotias mies todennäköisin syin epäiltynä törkeästä ryöstöstä. Tapaus liittyy Nurmijärven Klaukkalassa viime viikolla tehtyyn epäiltyyn henkirikokseen, kertoi Itä-Uudenmaan poliisi.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä kertoi STT:lle maanantaina, että miestä ei epäillä tällä hetkellä muista rikoksista.

–  Hänen osaltaan, ja koko kokonaisuudenkin tutkinta, on vielä aika alkuvaiheessa, sanoi Tyynelä.

Keskiviikkona todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä vangittu 21-vuotias mies on edelleen vangittuna.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Törkeästä ryöstöstä epäiltynä vangittiin aiemmin myös kaksi muuta ihmistä lievemmällä syytä epäillä -perusteella, mutta heidät on sen jälkeen vapautettu, kertoo poliisi.

Poliisin mukaan henkirikoksen uhriksi joutui vuonna 1995 syntynyt mies. Poliisi on aiemmin kertonut, että väkivaltatehtävä alkoi neljältä aamuyöllä Peltohiirentiellä.

Epäilty rikos tapahtui asunnossa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi