play

Alle 60-vuotiaiden kolmannet koronarokotukset Helsingissä alkamassa viimeistään tammikuussa, sanoo pormestari Vartiainen

STT-Lehtikuva

Alle 60-vuotiaiden rokottaminen kolmannella koronarokoteannoksella on määrä aloittaa Helsingissä mahdollisimman pian, viimeistään tammikuussa, kertoi Helsingin pormestari Juhana Vartiainen (kok.) keskiviikkona.

Alle 60-vuotiaiden kolmansien annosten kanssa edetään vanhimmasta ikäryhmästä nuorimpaan, kuten edellisten annosten kohdalla. Ajanvarausten aukeamisesta tiedotetaan erikseen.

Tällä hetkellä rokotteen kolmatta annosta tarjotaan jo muun muassa 60 vuotta täyttäneille ja 12 vuotta täyttäneille riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville, kaupungin verkkosivuilla kerrotaan.

Vartiaisen mukaan työterveyshuolto halutaan saada mukaan rokottamiseen mahdollisimman pian, ja valmistelu on jo käynnissä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Helsingissä tartuntojen määrä on lisääntynyt entisestään ja omikronmuunnosten osuus näyttää nousevan nopeasti. Ilmaantuvuus on nyt 501 uutta tartuntaa sataatuhatta asukasta kohden viimeisen kahden viikon aikana.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi