play

Aluevaaleissa voi äänestää ulkona – tarjolla telttoja, kontteja ja drive-in-pisteitä

Aluevaaleihin tulee tarjolle ulkoäänestyspaikkoja kaikkiaan 29 kunnassa. Kuva on kuntavaalien  drive-in-äänestyspaikalta Helsingistä viime toukokuulta. LEHTIKUVA / Antti Aimo-Koivisto

Aluevaaleihin tulee tarjolle ulkoäänestyspaikkoja kaikkiaan 29 kunnassa. Kuva on kuntavaalien drive-in-äänestyspaikalta Helsingistä viime toukokuulta. LEHTIKUVA / Antti Aimo-Koivisto

STT-Lehtikuva

Aluevaaleihin tulee tarjolle ulkoäänestyspaikkoja kaikkiaan 29 kunnassa, kertoo oikeusministeriö. Aluevaaleissa äänioikeutetut voivat käyttää ennakkoäänestyspisteitä missä hyvänsä kunnassa. Kunnat ovat järjestäneet ulkoilmaäänestystä muun muassa telttoihin, kontteihin ja drive-in-pisteisiin.

Joissakin ennakkoäänestyspaikoissa äänestäjän tulee soittaa ja pyytää vaalitoimitsijaa paikalle ottamaan äänestys vastaan.

Jos äänestäjä on vaalipäivänä lääkärin määräämässä karanteenissa tai eristyksessä, hän voi äänestää äänestyspaikan pihalla soittamalla vaaliviranomaiselle. Vaaliviranomaisen puhelinnumero löytyy julisteesta äänestyspaikan pihalla.

Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona ja se päättyy tiistaina 18. tammikuuta. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23. tammikuuta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi