play

Ammattiliitto Pro jätti uuden lakkovaroituksen teknologiateollisuuteen

Uusi lakkovaroitus jatkaa aiemmin ilmoitettua lakkoa, jonka on määrä alkaa ensi perjantaina.  LEHTIKUVA / TEEMU SALONEN

Uusi lakkovaroitus jatkaa aiemmin ilmoitettua lakkoa, jonka on määrä alkaa ensi perjantaina. LEHTIKUVA / TEEMU SALONEN

STT-Lehtikuva

Toimihenkilöitä edustava Ammattiliitto Pro on jättänyt uuden lakkovaroituksen teknologiateollisuuteen. Uusi lakkovaroitus jatkaa joulukuun lopussa ilmoitettua lakkoa, jonka on määrä alkaa ensi perjantaina, jos teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksesta ei sitä ennen päästä sopuun.

Perjantaina erikseen nimetyillä työpaikoilla alkava lakko koskisi noin 8  000 teknologiateollisuuden toimihenkilöä.

Uuden lakkovaroituksen mukainen lakko alkaisi erikseen nimetyillä työpaikoilla 24. tammikuuta ja jatkuisi 30. tammikuuta saakka. Lakko koskee myös suunnittelu- ja konsulttialan toimihenkilöiden työehtosopimuksen soveltamisalan piirissä olevaa työtä, jota tehdään lakossa olevaan yritykseen.

Lisäksi Pro on päättänyt koko teknologiateollisuuden alaa koskevasta ylityökiellosta, joka alkaa maanantaina ja päättyy 30. tammikuuta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ammattiliitto Pron ja Teknologiateollisuuden työnantajien valtakunnansovittelijan johdolla käymät työehtosopimusneuvottelut eivät toistaiseksi ole johtaneet tulokseen.

Keskiviikkona valtakunnansovittelijan toimistolla alkanutta sovittelua jatkettiin perjantaina etäyhteyden välityksellä, mutta riitaan ei saatu ratkaisua. Pron mukaan liitot ovat alustavasti sopineet uudesta tapaamisesta ensi viikolle.

Neuvottelut teknologiateollisuuden toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta alkoivat lokakuussa. Osapuolten välillä on ollut erimielisyyttä palkkaratkaisusta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi