play

Nuoret juhlivat päättäjäisviikonloppua pääosin rauhallisissa merkeissä

STT

Päättäjäisviikonlopun juhlinta sujui sunnuntain vastaisena yönä poliisin näkökulmasta pääsääntöisesti rauhallisissa merkeissä.

Esimerkiksi Oulun poliisi kertoi, että vaikka poliisia työllistivät humalaiset ihmiset, tappelunujakat, häiriökäyttäytymiset ja rattijuopumukset, valtaosa ihmisistä piti käytöksestään huolen.

Lounais-Suomen poliisi puolestaan kuvaili nuorison juhlintaa pääosin varsin asialliseksi. Poliisi kertoi kuitenkin, että nuorilta takavarikoitiin suuria määriä sekä kirkasta viinaa että "vapeja", viitaten mitä ilmeisimmin sähkötupakkaan. Varsinais-Suomessa nuoria oli eniten liikkeellä Turun keskustan alueella, Satakunnassa puolestaan Porin Kirjurinluoto oli suosituin kokoontumispaikka.

Länsi-Uudellamaalla poliisi kertoi turvautuneensa paikoin klassisen musiikin soittoon. Tällä tavoiteltiin nuorisoa rauhoittavaa vaikutusta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olemme huomanneet, että klassisella musiikilla on rauhoittava vaikutus nuoriin juhlijoihin. Tämä on kuudes vuosi, kun soitamme klassista päättäreissä, kertoi ylikonstaapeli Mikko Juvonen tiedotteessa.

Länsi-Uudenmaan poliisi huomasi, että sähkötupakkaa löytyi siinä vahvuudessa, että kyseessä on jo nimikkeeltään "lievä laiton tuontitavaraan ryhtyminen".

Helsingissä poliisi tyhjensi Kaivopuiston juhlijoista yleisen järjestyksen ja turvallisuuden takia myöhään lauantaina.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi