play

Syyte: Mies tappoi naisen ja asui ruumiin kanssa neljä viikkoa

STT

Syyttäjä vaatii miehelle vähintään kymmenen vuoden vankeutta toissa vuonna Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla löytyneen naisen ruumiin vuoksi.

Maanantaina julki tulleen syytteen mukaan mies tappoi naisen ylivieskalaisasunnossa toissa vuoden toukokuussa ja jäi asumaan kerrostalohuoneistoon naisen ruumiin kanssa. Syyttäjän mukaan naisen omaiset löysivät ruumiin mätänemistilasta huoneiston makuuhuoneesta lattialta neljä viikkoa myöhemmin. Haastehakemuksen mukaan mies ei ollut ilmoittanut naisen kuolemasta kenellekään.

Syyttäjä kertoi viime syyskuussa, että uhrin henkilöllisyys jouduttiin lopulta todentamaan dna-tutkimuksella.

38-vuotiasta miestä syytetään taposta ja hautarauhan rikkomisesta. Jutun käräjäkäsittely alkoi maanantaina Oulun käräjäoikeudessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Syyttäjä on aiemmin kertonut, että henkirikoksesta syytetty ja uhri tunsivat toisensa. Maanantaina julki tulleen haastehakemuksen perusteella poliisilla oli myös aiemmin ollut osapuoliin liittyviä tehtäviä. Haasteesta käy ilmi, että poliisi oli saanut tehtävän asunnolle myös tapahtumapäivänä.

STT ei toistaiseksi ole saanut käräjäoikeudesta syytetyn vastausta syytteisiin. Aiemmin syyttäjälaitoksen tiedotteessa syytetty kiisti teot.

Syytetty oli kesäkuussa 2022 viikon vangittuna esitutkinnan aikana, mutta oikeudenkäyntiin hän vastaa vapaalta jalalta. Syyttäjä vaatii oikeutta määräämään syytetyn vangittavaksi heti käräjäoikeuden pääkäsittelyn jälkeen.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi