play

Hämeen Sanomat oy:n lehtiin on valittu uudet päätoimittajat

STT-Lehtikuva

Hämeen Sanomat oy:n kustantamiin lehtiin on valittu uudet päätoimittajat. Hämeen Sanomien päätoimittajaksi on nimitetty Tuulia Viitanen, Forssan Lehden päätoimittajaksi Outi Lindqvist ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten päätoimittajaksi Riikka Happonen.

Hämeen Sanomien mukaan kaikki päätoimittajat tulivat valituiksi yhtiön sisältä. Kaikki kolme ovat kokeneita toimittajia ja tuntevat alueen hyvin, Hämeen Sanomat kertoo.

Viitanen on toiminut Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden vastaavana päätoimittajana ja Riikka Happonen vastaavana päätoimittajana Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa. Outi Lindqvist on Forssan Lehden vastaava uutispäällikkö.

–  Lukijoille on arvokasta, että kullakin lehdellä on oma päätoimittaja, joka tuntee levikkialueen ihmiset ja asiat, sanoo Hämeen Median sisältöjohtaja Markus Pirttijoki tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Journalismia ja journalismin muutosta tehdään yhdessä painottaen verkkotekemistä. Panostus on ehdottomasti digitaalisuudessa ja sen kehittämisessä. Elämme paikallisuudesta ja sitä myös vaalimme, Tuulia Viitanen kommentoi tiedotteessa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi