play

HS: Porvoon perhesurman tutkinnassa ei selvinnyt selkeää syytä, miksi mies tappoi puolisonsa ja parin 2-vuotiaan lapsen

STT-Lehtikuva

Porvoon viime marraskuisen perhesurman tutkinta on valmistunut, kertoo Helsingin Sanomat. Lehden mukaan tutkinnassa ei selvinnyt selkeää motiivia sille, miksi mies tappoi puolisonsa ja parin kaksivuotiaan lapsen.

HS kertoo, että perheen läheisille tapahtuma tuli täydellisenä yllätyksenä. Miehen tiedettiin käyttäytyneen oudosti ja hänellä epäiltiin olleen itsetuhoisia aikeita. Läheisten mukaan nainen oli harkinnut eroa miehen oudon käytöksen vuoksi, HS kertoo.

HS:n mukaan mies puukotti naisen ja lapsen aamulla. Tämän jälkeen hän ajoi Helsingissä rajun kolarin kuorma-auton kanssa ja kuoli itse. Naisen ja lapsen kuolemat paljastuivat, kun poliisi oli viemässä kolarista suruviestiä perheen kotiin.

Henkirikoksia tutkittiin kahtena murhana, mutta koska epäilty on kuollut, asia ei etene syyttäjälle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

---

Suomessa apua vaikeassa tilanteessa antaa esimerkiksi Mieli ry:n Kriisipuhelin, joka päivystää suomeksi vuorokauden ympäri numerossa 09  2525  0111. Kriisipuhelin päivystää tiettyinä kellonaikoina myös ruotsiksi, englanniksi ja arabiaksi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi