play

Huippukokki Simo Pasanen rakasti ruisleipää, mutta keliakian puhjettua piti keksiä uusi suosikki – "Halusin, että leipä pitää kylläisenä kuin aamupuuro"

Kauraparran nimi kuvastaa myös tekijäänsä jolla on ollut parta "lähes syntymästä saakka". "Parta on pyhä asia, se saa kasvaa aina. Ja se jää mieleen. Myös Kuuraparta-rallatus on tuttu. Sitä ehkä voidaan hyödyntää tässäkin", nauraa Simo Pasanen.

Kauraparran nimi kuvastaa myös tekijäänsä jolla on ollut parta "lähes syntymästä saakka". "Parta on pyhä asia, se saa kasvaa aina. Ja se jää mieleen. Myös Kuuraparta-rallatus on tuttu. Sitä ehkä voidaan hyödyntää tässäkin", nauraa Simo Pasanen. Kuva: Paula Pohjamo

Kristiina Poutiainen

Sillä on kaikissa lapsuuskuvissa leipä kädessä, nauraa Eveliina Pasanen, 36, kertoessaan puolisostaan Simo Pasasesta, 37.