play

Huumoria, pastellia ja itseironiaa – cocktailbaari DeLoreanissa jokaisella juomalla on oma tarinansa

Jyväskyläläinen drinkkibaari DeLorean on saanut kehuja coctaileistaan alan ammattilaisilta. Sampsa Tukia valmistaa palkittua Toxic Avengeria, Tomi Hiltunen seuraa taustalla. Etualalla punertava Tom&Jerry-drinkki.

Jyväskyläläinen drinkkibaari DeLorean on saanut kehuja coctaileistaan alan ammattilaisilta. Sampsa Tukia valmistaa palkittua Toxic Avengeria, Tomi Hiltunen seuraa taustalla. Etualalla punertava Tom&Jerry-drinkki. Kuva: Sami Saarenpää

Mari Markus

Kirpeä ja raikas. Sellaista cocktailia jyväskyläläinen juo mielellään. Ja kyllä vain, drinkit maistuvat jyväskyläläisille ja cocktail-kulttuuri on nousussa meilläkin. Ilmiö on osa niin sanotun craft-kulttuurin eli käsityönä tehtyjen tuotteiden arvostuksen nousua.