play

IS: KRP jäädyttänyt Kankaanpään terrorismirikoksista epäiltyjen varat

STT-Lehtikuva

Keskusrikospoliisi (KRP) on tehnyt päätöksen Kankaanpään terrorismirikoksista epäiltyjen miesten ja heidän perustamansa aatteellisen yhdistyksen varojen jäädyttämisestä, kertoo Ilta-Sanomat. Lehden mukaan KRP on päättänyt asiasta 14. joulukuuta.

Varojen jäädyttäminen liittyy käytännössä siihen, etteivät terrorismirikoksista epäillyt tai tuomitut henkilöt voi käyttää varojaan edistääkseen terrorististen tekojen valmistelua, KRP:ssä toimivan rahanpesun selvittelykeskuksen päällikkö Jaakko Christensen kertoo IS:lle. Hän kertoo menettelystä yleisellä tasolla eikä kommentoi Kankaanpään tapausta.

Miehiä epäillään muun muassa terroristisessa tarkoituksessa tehtävän rikoksen valmistelusta ja terroristisessa tarkoituksessa tehdystä tahallisesta räjähderikoksesta. Epäillyistä neljä on vangittuina ja viides vapautettiin aiemmin joulukuussa. Myös vapautettua henkilöä epäillään kuitenkin yhä terrorismirikoksista, ja hänen osallisuuttaan tapaukseen tutkitaan edelleen, poliisi kertoi joulukuun alkupuolella.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi