play

Jyväskylän tiistai-illan väkivallantekoa tutkitaan nyt murhan yrityksenä – 36-vuotias epäilty vangittiin, uhri kriittisessä tilassa sairaalassa

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi 36-vuotiaan miehen perjantaina todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä.  LEHTIKUVA / HANNU RAINAMO

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi 36-vuotiaan miehen perjantaina todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä. LEHTIKUVA / HANNU RAINAMO

STT-Lehtikuva

Jyväskylässä tiistai-iltana tapahtuneen väkivallanteon rikosnimike on koventunut. Tapahtumia tutkittiin aluksi tapon yrityksenä, mutta nyt poliisi epäilee asiassa murhan yritystä.

Poliisin mukaan uhrille tehtiin asunnossa vakavaa väkivaltaa muun muassa teräaseella. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ari Rutasen mukaan väkivalta oli pitkäkestoista sekä raa'aksi ja julmaksi tulkittavaa.

–  Muun muassa teräasetta on käytetty, mutta uhria on vahingoitettu myös muulla tavoin, Rutanen sanoi.

Uhri on 1960-luvulla syntynyt mies.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Uhri on sairaalahoidossa, ja hänen tilansa on kriittinen.

Väkivallanteosta epäillään 36-vuotiasta miestä, joka otettiin kiinni tapahtumapaikalta tiistaina. Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen perjantaina todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä. Oikeus myös määräsi miehen mielentilatutkimukseen jo esitutkinnan aikana.

Rutanen sanoi, että epäilty on esitutkinnassa myöntänyt aiheuttaneensa uhrin vammat. Rutasen mukaan epäilty ja uhri tunsivat toisensa entuudestaan, mutta eivät ole sukua toisilleen.

Poliisi jatkaa tapauksen yksityiskohtien selvittämistä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi