play

Kahden törkeistä huumausainerikoksista tuomitun rangaistus lieveni hovissa

STT-Lehtikuva

Helsingin hovioikeus alensi kahden törkeistä huumausainerikoksista tuomitun miehen tuomioita.

Miehet olivat muun muassa pitäneet hallussaan amfetamiinia ja Subutex-tabletteja. Tuomiot liittyivät laajaan huumausainerikosvyyhteen, jossa tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa aikanaan yhteensä yli 10 ihmistä eri pituisiin rangaistuksiin.

Miehistä 68-vuotias oli tuomittu käräjäoikeudessa viiden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen muun muassa kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta. Käräjistä poiketen hovioikeus katsoi, että miehen syyllisyydestä jäi toisen törkeän huumausainerikoksen ja Subutex-tablettien hallussapidon osalta varteenotettava epäily. Hovi hylkäsi syytteen ja tuomitsi Matti Ta pio Valdemar Sauson neljän vuoden ja kymmenen kuukauden vankeusrangaistukseen.

54-vuotias mies oli tuomittu käräjäoikeudessa kuuden vuoden vankeusrangaistukseen törkeästä huumausainerikoksesta suuren amfetamiini- ja Subutex-määrän hallussapidosta. Käräjistä poiketen hovioikeus katsoi hänen kohdallaan, että syyte lähes 300 Subutex-tabletin hallussapidosta jäi näyttämättä. Hovi tuomitsi Simo Arvi Eerik Määtän viiden vuoden vankeusrangaistukseen amfetamiinin hallussapidosta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hovioikeus antoi tuomionsa tiistaina.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi