play

Kahta alaikäistä puukotettiin yleisellä paikalla Turussa – poliisi on ottanut kiinni kaksi nuorta

STT-Lehtikuva

Alaikäisiä nuoria joutui vakavan väkivallan kohteeksi lauantai-iltana Turussa, kertoo Lounais-Suomen poliisi. Poliisi on ottanut tekojen vuoksi kiinni kaksi alaikäistä.

Poliisin mukaan kahta nuorta puukotettiin. Toinen heistä sai hengenvaarallisia vammoja, toinen selvisi vähäisemmin vammoin. Lisäksi ainakin yhtä muuta nuorta pahoinpideltiin nyrkein ja potkimalla.

Epäillyt rikokset tapahtuivat poliisin mukaan yleisellä paikalla. Poliisi hälytettiin tapahtumapaikalle Turun Majakkarantaan hieman ennen kymmentä illalla.

Tapahtumapaikalla oli tämänhetkisten tietojen mukaan noin 20 nuorta, ja poliisin mukaan tilanne oli sekava. Useita nuoria kuljetettiin poliisilaitokselle ja kuultiin yön aikana. Poliisin käsitys tapahtumien kulusta tarkentuu esitutkinnan edetessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tutkintanimikkeinä ovat tässä vaiheessa kaksi tapon yritystä ja törkeä pahoinpitely. Nimikkeet voivat tutkinnan mittaan vaihtua tai niitä voi tulla lisää.

Poliisi pyytää tietoja

Päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Valtteri Kemppi ei kommentoi tapahtumien kulkua tarkemmin, koska esitutkinta on vielä alussa. Hän ei myöskään kerro, epäilläänkö muiden kuin kahden kiinniotetun nuoren tehneen rikoksia.

–  Asian selvittely on niin alkuvaiheessa, ja poliisi ei ole kaikkia asianosaisia tavoittanut tai puhuttanut. En lähde tässä vaiheessa avaamaan tilanteen taustaa tai kuvaa, Kemppi kommentoi STT:lle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi pyytää tapahtumaan liittyviä tietoja, havaintoja, kuvia tai videoita numeroon 050  411  7655 tai sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi