play

Käräjäoikeus on vanginnut 1990-luvulla syntyneen miehen Euran kuolonkolarin vuoksi – epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta

STT-Lehtikuva

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi tiistaina 1990-luvulla syntyneen miehen Euran kuolonkolarin takia.

Käräjäoikeus vangitsi miehen epäiltynä muun muassa törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä vammantuottamuksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta. Autoilijaa epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Hänet vangittiin todennäköisin syin, ja oikeus määräsi syytteen nostettavaksi syyskuun lopussa. Juttua tutkii Lounais-Suomen poliisi.

Mopoauton matkustaja kuoli

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mopoauton matkustaja kuoli ja sen kuljettaja loukkaantui vakavasti lauantai-iltana Eurassa tapahtuneessa kolarissa. Poliisi on aiemmin kertonut, että mopoauto kaatui, kun takaa ohittanut farmarimallinen Audi-henkilöauto osui siihen. Kolari sattui Harjavallantiellä puoli yhdentoista aikaan illalla. Mopoauto oli ollut matkalla Harjavallan suuntaan.

Henkilöautoa kuljettanut mies ei loukkaantunut. Aiemmin tällä viikolla poliisi pyysi ihmisiltä havaintoja farmarimallisen Audi A4 -henkilöauton liikkeistä ennen kuolonkolaria. Poliisin aiemmin kertoman mukaan autoilija olisi liikkunut ainakin Euran keskustassa ennen onnettomuutta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi