play

Korkeasaaren karhut siirtyivät talviunille

Korkeasaaren karhut saattavat nukkua talviunta usean kuukauden ajan. LEHTIKUVA / HANDOUT / Korkeasaari Zoo

Korkeasaaren karhut saattavat nukkua talviunta usean kuukauden ajan. LEHTIKUVA / HANDOUT / Korkeasaari Zoo

STT-Lehtikuva

Korkeasaaren eläintarhan karhut ovat vetäytyneet talviunille. Karhut ovat kerryttäneet rasvavarastojaan syksyn mittaan, joten ne voivat nukkua usean kuukauden ajan, tiedottaa eläintarha.

Eläintarhan karhulinnassa asuvat 21- ja 16-vuotiaat naaraskarhut ovat viettäneet viime viikot pääasiallisesti talvipesässä.

Korkeasaaren eläintenhoitajat ovat keventäneet karhujen ravintoa sitä mukaa kuin niiden ruokahalu on hiipunut. Karhut ovat syöneet viime päivinä enää vain salaattia, omenaa ja porkkanaa.

Eläintarhan karhut ovat suosineet puuhaketta tämän talven pesämateriaalina. Karhut ovat pehmittäneet nukkumapaikkoja esimerkiksi jäkälillä, risuilla sekä männyn ja kuusen oksilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Karhujen talviunet keskeytyivät viime vuonna jo jouluna rikkoutuneen vesiputken vuoksi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi