play

Juhannuksen paluuliikenne on sujunut rauhallisesti – peräänajoilta ja suuremmilta onnettomuuksilta on toistaiseksi vältytty

Kuva: Vesa Moilanen / Kuvituskuva

STT

Fintrafficin tieliikennekeskuksen mukaan juhannuksen paluuliikenne on sujunut sunnuntaina odotusten mukaisesti. Suuremmilta onnettomuuksilta on toistaiseksi vältytty.

–  Liikenne on sujunut nätisti ilman sellaisia peräänajoja, joita oli menoliikenteessä. Paluuliikenne on yleensä rauhallisempaa kuin menoliikenne, Fintrafficin liikenneoperaattori Henna Takalo kertoi STT:lle sunnuntaina puoli kuuden aikaan.

Takalon mukaan liikenne on ollut vilkkaimmillaan klo 12 ja 17 välillä, ja hiljenee iltaa kohti.

–  Jonkun verran jonoutumista on edelleen. Lahden korkeudella valtatiellä 4 jono voi jopa pysähdellä. Se varmasti jatkuu jonona ihan sinne pääkaupunkiseudulle asti vielä ainakin tunti pari, Takalo arvioi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nopeuden alenemia esiintynee vielä valtatiellä 3 välillä Tampere–Helsinki.

–  Myös Tampereella Lakalaivan liittymä Helsingin suuntaan on vähän ruuhkainen. Kun yritetään päästä rampeilta moottoritielle, niin siinä voi vähän jumittaa vielä, toteaa Takalo.

Takalon mukaan perinteisiä ruuhkia on ollut myös valtatiellä 9 välillä Orivesi–Tampere ja valtatiellä 5 välillä Mikkeli–Heinola.

Takalo totesi paluuliikenteen sujuneen samaan tapaan kuin aiempina vuosina. Kuten viime vuonna, myös tänä vuonna juhannuksen viettäjät ovat lähteneet tien päälle hieman odotettua myöhemmin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tämä (paluuliikenne) selkeästi jatkuu myöhempään iltaan kuin mitä on ajateltu. Kun on hyvä keli, niin ihmiset ovat varmasti jääneet vielä hetkeksi viettämään juhannusta ja lähteneet myöhemmin vasta liikkeelle.

Fintraffic kertoi aiemmin, että myös menoliikenne vilkastui torstaina ennakoitua myöhemmin. Juhannusaattona liikennettä oli paljon eikä onnettomuuksilta vältytty. Perjantaina Nelostiellä oli muun muassa yksi peräänajo, joka ruuhkautti pitkään liikennettä pohjoisen suuntaan.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi