play

Taksin kanssa kolaroinutta 20-vuotiasta miestä vaaditaan vangittavaksi taposta epäiltynä – "Ei merkkejä jarruttamisesta"

Taksi vaurioitui pahoin törmäyksessä.

Taksi vaurioitui pahoin törmäyksessä. Kuva: Mika Kylmäniemi / Lehtikuva

STT

Varhain lauantaiaamuna Tampereella taksin kanssa Puolustusvoimien autolla kolaroinutta miestä vaaditaan vangittavaksi taposta epäiltynä.

Taksin kuljettaja, keski-ikäinen mies, kuoli törmäyksessä. Epäilty on 20-vuotias mies.

Esitutkinnan perusteella Puolustusvoimien auton epäillään törmänneen taksiin huomattavalla nopeudella. Poliisin mukaan kuljettaja ei osoittanut merkkejä jarruttamisesta, väistämisestä tai pyrkimyksestä välttää törmäystä.

Tapon lisäksi miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, ampuma-aserikoksesta sekä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi kertoo, että kolarissa olivat osallisena vain taksi ja Puolustusvoimien auto. Törmäyshetkellä taksia lähestyi vastaantulevien kaistalla poliisiauto, johon tuli vaurioita, mutta se ei ollut varsinaisena kolarin osapuolena.

Epäillyn vangitsemista käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa huomenna tiistaina iltapäivällä. Poliisi kertoo, että asiasta tiedotetaan seuraavan kerran vangitsemisoikeudenkäynnin jälkeen.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi