play

Miehen työ -palkinto Pienperheyhdistyksen mieskaveritoiminnalle

STT-Lehtikuva

Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (Tane) on myöntänyt Miehen työ 2021 -palkinnon Pienperheyhdistyksen mieskaveritoiminnalle.

Mieskaveritoiminnassa miehet ovat kavereina yksin lastaan kasvattavien vanhempien lapsille, joilla ei ole yhteyttä omaan isäänsä tai muihin miehiin.

–  Mieskaveritoiminta purkaa kapeita sukupuolinormeja ja vahvistaa erilaisten miesten oikeutta ja mahdollisuutta hoivarooliin, kertoo Tanen miesjaoston puheenjohtaja Matias Mäkynen tiedotteessa.

Pienperheyhdistyksen mukaan Suomessa toimi vuonna 2020 yhteensä 245 mieskaveria. Mieskaverit ja lapset tapaavat toisiaan keskimäärin 2–4 kertaa kuukaudessa. Mieskaveritoiminta on alkanut vuonna 1992.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Miehen työ -palkinto myönnetään vuosittain taholle, joka on edistänyt sukupuolten tasa-arvon toteutumista erityisesti miehiin ja poikiin liittyen sekä purkanut kapeita sukupuolinormeja.

Palkintoa on jaettu vuodesta 1998 alkaen. Viime vuonna palkittiin Hufvudstadsbladetin urheilusivujen vastaava tuottaja Filip Saxen toiminnastaan urheilumaailman tasa-arvon eteen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi