play

Mies yritti puukottaa poliisia alavatsaan, tuomittiin murhan yrityksestä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta vuosien vankeuteen

STT-Lehtikuva

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi torstaina 27-vuotiaan miehen seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen murhan yrityksestä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Lisäksi mies määrättiin maksamaan yhteensä yli 8  000 euroa vahingonkorvauksia kahdelle poliisille.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun poliisipartio sai hälytyskeskuksesta tehtävän, jonka mukaan Lempäälässä sijaitsevasta asunnosta oli kuulunut kovaa musiikkia. Poliisien mentyä meluisan asunnon ovelle ja kehotettua useaan otteeseen asunnon sisällä olijaa avaamaan ovi mies tuli lopulta rappukäytävään pitkäteräinen keittiöveitsi kädessään.

Oikeus katsoi, että rappukäytävässä syntyneessä kahakassa Karrar Hussein Sadeq Sadeq työnsi veitsellä alhaalta ylöspäin suuntautuneen liikkeen kohti naispoliisin alavatsaa. Naispoliisi ei loukkaantunut tilanteessa.

–  (Miespoliisi) on saanut tilanteeseen puuttumalla Sadeqin kädestä kiinni molemmilla käsillään ja työnnettyä veistä ovenkarmia ja seinää päin niin, että lyönnin osuminen on saatu estettyä. Veitsi on tämän jälkeen irronnut Sadeqin kädestä, kirjoittaa oikeus tuomiossaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Oikeuden mukaan Sadeqin täytyi ymmärtää, että veitsen osuessa alavatsan alueelle olisi uhrin kuolema ollut lyönnin todennäköinen seuraus.

Mies kiisti syyllistyneensä murhan yritykseen tai yrittäneensä aiheuttaa poliisille mitään vammaa ja katsoi syyllistyneensä korkeintaan virkamiehen vastustamiseen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi